Coaching

Life & food coaching

Yacintha Food & Lifecoaching Den Haag

NIEUWE ONLINE DIENST - RECLAIM JE GEWICHT

Klik snel door naar deze pagina!

Eenmalige online dienst met hoge korting…

Intuïtieve coaching bij Yacintha Food & Lifecoaching Den Haag

Intuïtieve coaching, zodat hoofd hart en lijf weer in verbinding staan! Het betekent dat ik uitga van wat jij nodig hebt op het moment dat we de sessie starten bij mij aan tafel of online. Mijn eigen intuïtie speelt daarbij een grote rol. Daarom is het belangrijk dat wij op een bepaalde manier een connectie hebben met elkaar.

We stellen samen doelen op, maar bekijken per keer wat er speelt. Wat er aandacht nodig heeft. Elk traject is dus voor iedereen anders, want iedereen is anders. Ik gebruik geen vaste scripts, maar ga uit van een bepaalde basis, waarbij het gevoel en emotie een grote rol speelt. Wel gebruik ik oefeningen die ik afstem op wat past bij jou.

Voor het volgen van mijn intuïtie en wat jij nodig hebt, tune ik dus helemaal in op mezelf en op jou. Dit doe ik op de 4 energieën van de emotionele, mentale, fysieke en spirituele intelligenties.

Deze manier geldt voornamelijk voor de lifecoaching trajecten, maar pas ik ook toe bij de andere trajecten in het kader van gezonde voeding en leefstijl. Er zit veel overlap in lifecoaching en coaching op het gebied van voeding en leefstijl. Het gewicht is vaak nauw verbonden met de emotie en mentale energie! Bij Yacintha Food & Lifecoaching in Den Haag zit je dus eigenlijk altijd goed. 

Als dit je aanspreekt lees dan vooral verder. Wil je meer weten over mijn manier van coaching boek dan een Lichtpuntje. Dit is een half uurtje  gratis sparren over de vragen die jou bezighouden. Om te kijken of ik je op weg kan helpen. Dan kun je daarna beslissen of mijn coaching past bij wat jij zoekt of nodig hebt.

Mijn trajecten en sessies kunnen zowel offline als online plaatsvinden. De voedingscoaching en begeleiding gezond gewicht en overgewicht kunnen ook in groepsverband.