fbpx

Coaching

Gratis Kennismakingsgesprek

Om zeker te weten of wij bij elkaar passen, plannen we voorafgaand aan de coachingsessies en -trajecten eerst een gratis kennismakingsgesprek in van ongeveer 20 minuten. We kijken of er een klik en welke vorm van coaching jou het beste past.

Na het kennismakingsgesprek kun je bedenken of je het traject of sessies met mij wilt aangaan. Voel je je goed bij mij en ik bij jou dan volgt er een uitgebreid intakegesprek van 1,5 uur. Hierin bekijken we jouw hulpvraag, valkuilen en mogelijke weerstand. We stellen samen de coachdoelen vast. Dit doen we met de SMART methode.

Eet Bewust, Leef Bewust (Food & Lifestyle coaching)

In dit traject begeleid ik je in 6 sessies incl. een uitgebreide intake en voedingsadvies, naar een gezond gewicht. We kijken samen naar jouw uitdagingen, waar het beter kan en hoe je omgaat met de moeilijke momenten. Per sessie bespreken we een eetmoment van de dag met de daarbij behorende uitdagingen en gezonde keuzes. Daarnaast kijken we hoe je met meer beweging, op een manier die bij jou past, je lekkerder kunt voelen in je eigen lijf. Duur van het traject is ongeveer 3 maanden, maar kan worden uitgebreid.

Dit traject kan ook in groepsverband. Maximaal 7 personen per groep.

Nieuw: Combi coaching (Food & Life coaching)

Met dit traject gaan we een stapje verder kijken dan alleen je eet- en beweegpatroon. Heb je belemmerende overtuigingen waardoor je niet kunt of wil afvallen? Heb je je emoties niet goed onder controle? Dan heeft alleen “lijnen” geen zin. We gaan eerst eens je hoofd opruimen en terug naar je gevoel, voordat we gaan kijken naar je voeding. Tijdens 9 sessies incl. een uitgebreide intake en een voedingsadvies, besteden we 3 sessies aan jou, waar we gaan kijken waar jouw verdriet zit, welke emoties hoog zitten en welke hoofdzaken je eerst moet opruimen voor je verder kunt werken aan je lijf. Dit traject bied ik tot 1 januari 2020 aan tegen een introductietarief.

Make your own luck traject (Life coaching)

In dit traject begeleid ik je naast het intake gesprek met 4 coachgesprekken. Je krijgt oefeningen die bij jou passen. Als extra krijg je de sessie “Leren luisteren naar je intuïtie” cadeau. We bekijken samen waar je kunt groeien en werken aan jezelf. Meer rust en zelfvertrouwen, het zit allemaal al in jou! Vaker nee durven zeggen en voor jezelf op leren komen? Samen stellen we jouw doelen op en werk jij met mijn hulp aan een betere jij! Beter voor jezelf en dus beter voor anderen…

Help ik heb Coeliakie traject (Life coaching)

Heb je Coeliakie en heb je naast de coachingsgesprekken over de acceptatie hiervan gerichte praktische vragen of behoefte aan advies, bijvoorbeeld over het doen van je boodschappen dan heb ik een speciaal pakket voor je.

In dit traject van ongeveer 3 maanden krijg je naast het intakegesprek, 3 coachsessies, ga ik een keer met jou boodschappen doen en deel ik mijn eigen weekmenu met je gedurende 1 week.

Nieuw: Bedrijfsworkshop gezonde voeding en leefstijl

Deze interactieve workshop is een aanwinst voor elk bedrijf dat zijn personeel bewuster wil laten eten en leven. Het geeft inzicht in de dagelijkse uitdagingen van gezond eten en guilty pleasures. En het geeft inzicht over welke andere facetten er naast gezonde voeding van invloed zijn op vitaliteit. Met deze introductie schept u een open sfeer waarin men wordt uitgedaagd het gesprek met elkaar aan te gaan over duurzame inzetbaarheid. 

Prijs op aanvraag, maximaal 35 deelnemers per sessie. Neem contact op met mij voor meer informatie.

Nog niet overtuigd? Lees hier wat andere deelnemers vonden van deze workshop.

Losse coachingsessies

Deze losse sessies volgen op een uitgebreid intakegesprek van 1, 5 uur. Deze 1 op 1 coaching bestaat uit coachgesprekken en oefeningen die ik je per mail opstuur. Ze leren je naar jezelf te kijken, hoe je in het leven staat en hoe je die levensveranderende gebeurtenissen een plek kan geven. De oefeningen bespreken we dan weer tijdens de volgende afspraak.

Bedenk vooraf goed dat deze oefeningen bijdragen aan inzichten over jezelf en dat het succes van het traject mede afhangt van hoe veel jij er zelf aan wil doen. Want ik geef je de tools, maar de oplossing zit in jou. 

 

En dit kost het

Intake en losse sessies

 • Kennismakingsgesprek 0,5 uur gratis
 • Coachsessie per uur € 79,-
 • Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Coaching trajecten

 • Eet Bewust, Leef Bewust (Food & Lifestyle coaching) 159,-
 • Eet bewust Leef Bewust (Food en Lifestyle coaching) Groepsbegeleiding €99,- p.p.
 • Combi coaching traject (Food en Life coaching) €199,- (introductietarief)
 • Make your own luck traject (life coaching) €399,- (normaal €452,50)
 • Help ik heb Coeliakie traject €399,- (normaal €452,50)
 • Prijzen zijn inclusief het intakegesprek en 21% BTW

Locatie en tijd

 • Voor de coachgesprekken ontvang ik je graag bij mij thuis
 • Woon je niet in de omgeving van Den Haag, of wil je liever online het gesprek voeren dan maak ik gebruik van videobellen met Whereby (voorheen Appear.in). Dit is een fijne online applicatie die je op je telefoon, tablet of computer kunt gebruiken zonder dat je daarvoor een programma hoeft te downloaden. Ik heb al mijn oefenklanten op deze manier naar tevredenheid gecoacht.
 • Alle sessies vinden in overleg plaats, meestal om de week of 2 weken. Dit kan in de avonduren en op sommige dagen overdag.
 • De vervolgsessies duren ongeveer een uur.
 • Je mag altijd contact opnemen tussentijds per mail of whatsapp als je vragen hebt over de oefeningen, ergens mee zit, of een kort en snel advies wil.

Nog niet overtuigd over wat ik voor jou kan betekenen? Lees dan hier testimonials van tevreden klanten.

Gratis kennismakingsgesprek plannen?