fbpx

Freebies

Gratis, van mij voor jou

Ik vind het leuk om dingen te maken en te bedenken waar jij echt wat aan hebt en die je waar en wanneer je wilt kunt gebruiken, helemaal gratis. Zo zet je zelf al een klein stapje op je nieuwe pad op weg naar de nieuwe gelukkige jij. Hier komen nog veel meer gratis dingetjes van mij, zoals het E-book/E-course die ik dit jaar ga schrijven en nog veel meer Coeliakie checklists. Bovendien worden de Soundcloud meditaties regelmatig aangevuld met nieuwe opnames. 

Sticker: Glutenvrij Halloween

Deze “sticker” kun je printen en dan opspelden, vastnaaien of vastplakken op een snoepmandje, emmertje of tasje. Zo weet iedereen dat jouw kind niet al het snoep zomaar kan en mag aannemen. Veel plezier. Ook te gebruiken voor Sint Maarten.

Kaartje: Dit lust ik graag

Dit kaartje kun je altijd meenemen en geven aan vrienden en familie, aan de vriendjes van je kinderen, op de BSO, de NSO of de kinderopvang, op school. Het heeft een handig formaat en je kunt hem zelf invullen met wat jij lekker vindt. Glutenvrij natuurlijk met alvast van voorgedrukte glutenvrije veilige merken. Handig toch?

Kaartje: Ik heb coeliakie

Met dit gratis kaartje leg je kort en bondig uit wat coeliakie is, wat de gevaren zijn en waar een keuken of bedienend personeel rekening mee moet houden wat betreft de glutenvrije uitdagingen. Handig voor een uitje met je werk, voor je kinderen op school, een logeerpartijtje of traktatie. Handig formaatje voor in je tas.

Checklist glutenvrij op vakantie

Naar aanleiding van mijn blog met 7 coole tips voor onderweg op vakantie, hier de uitgebreide checklist. Voor een handige planning en inzicht hoe je een glutenvrije vakantie regelt en organiseert, zodat het voor jou ook een fijne tijd is, waar je kunt uitrusten en genieten van wat er wel nog allemaal kan. Gratis en voor niks, voor jou. 

Checklist glutenvrije barbecue

Voor het eerst naar een barbecue en vind je dat spannend en veel gedoe? met deze checklist licht je de gastvrouw-heer in en maak je het hem/haar gemakkelijk…en jezelf. Goed te gebruiken in combinatie met het kaartje: Dit lust ik graag. Gratis en voor niks, voor jou. 

Je kunt hem hier direct downloaden.

Coeliakie checklist kruisbesmetting

Deze checklist is het begin van je glutenvrije dieet en leefstijl. Met deze lijst geef ik je inzicht hoe je je huishouden glutenvrij inricht. Welke producten je niet meer mag en wat er wel kan. Hoe je omgaat met kruisbesmetting in de keuken en hoe je je apparaten en keukengerei glutenvrij maakt en houdt. Gratis en voor niks, voor jou. 

Je kunt hem hier direct downloaden.

Coeliakie checklist dieetwens gluten- en lactosevrij

Deze checklist vormt de basis van alle volgende die nog gaan komen. Kort en bondig met afvinklijstjes en de punten waar het het meest fout gaat. Handig voor een feestje, familiediner, het kinderdagverblijf, de overblijf of een logeerpartijtje van je kind.

Je kunt hem direct downloaden. 

Uit je hoofd in je lijf

Vind je het lastig om rust te vinden in je drukke sociale leven. Met gezin, sport en een huishouden vergeet je als eerste om goed voor jezelf te zorgen. Hier vind je korte oefeningen op Soundcloud om te leren mediteren. Je hoeft niet lang stil te zitten, als je dat lastig vindt in het begin. Je hoeft niet te zeggen dat mediteren je niet lukt, als je na 10 seconden alweer afdwaalt. Je doet de poging en dat is wat telt.

Ik leer je met wat korte oefeningen de beginselen van het mediteren. Ook geschikt voor nuchtere drukke mensen die denken dat meditatie niet bij hun past!

De basisoefening vind je hier.

Wil je er meer, klik dan op de button en vertel me welke oefeningen je wilt ontvangen.

  • Visualisatie
  • Loslaten
  • Omgaan met angst
  • Focus
Wil je de nieuwsbrief ontvangen?