AromaTouch massage

dōTERRA etherische olie

Sinds 2020 ben ik dōTERRA Certified Essential Oil Specialist. En sinds juni 2022 heb ik mijn AromaTouch Technique certificaat gehaald. Hiermee geef ik jou een ontspannen aromatouch massage met etherische olie van dōTERRA.


Wat is etherische olie?

Etherische olie is olie uit planten, bloemen, struiken en bomen. dōTERRA verbouwt en produceert de olie in de landen waar de plant van nature groeit. Dat maakt de olie super krachtig en heilzaam.

 

CPTG keurmerk

dōTERRA etherische olie wordt getest op zijn therapeutische kwaliteiten en zuiverheid. en krijgt daarna het CPTG keurmerk, wat staat voor Certified Pure Therapeutic Grade.

 

AromaTouch massage met etherische olie

Met deze olie kun je een ontspannende, helende, versterkende, revitaliserende, immuunversterkende en ontstekingsremmende massage geven. Met 8 oliën in 4 stappen onderga je een zachte massage die voor iedereen, toegankelijk is. De geuren doen hun werk, terwijl de oliën diep de huid doordringen. De gehele behandeling duurt 60 minuten en de gebruikte oliën zijn Balance en Lavendel, Tea Tree en On Guard, AromaTouch en Deep Blue en als laatste Wild Orange en Pepermunt. Naast de rug, masseer ik ook nek en hoofd, oren en voeten. Een aromatouch massage met etherische olie werkt effectief bij verschillende lichamelijke klachten en biedt tot 6 weken verlichting.

Maak via de contactpagina een afspraak. Een behandeling kost € 67,50 als je deze bij Ekam doet. Kom je bij mij aan huis dan kost de massage €60,-. Wil je dat ik met mijn massagetafel naar jouw huis kom dan kan dat ook, prijs in overleg. Regio Den-Haag. 

 

doTERRA etherische olie en aromatherapie