Challenge heft in eigen handen

Challenge HEFT in eigen handen

De afgelopen weken surfte ik mee op #dewave van Simone Levie. Een heerlijke flow, waarin ik werd meegevoerd door andere voornamelijk vrouwelijke ondernemers. Iedereen op haar manier, wachtend op haar golf, op zoek naar haar zwaartepunt. Een challenge met echt alleen maar positive vibes en een community zonder kutnijd. Wat een bevrijding zoveel liefde en vrijheid tussen al deze vrouwen op weg naar hun doel met hun eigen missie. De grote gemene deler: online ondernemen. Het is er nu de tijd voor. In mijn blog lees je wat ik leerde de afgelopen weken en wat ik jou nu online te bieden heb. Een challenge waarmee jij het HEFT in eigen handen krijgt. Het maakt niet uit met welk doel of welke missie.

Geen coachtraject meer nodig

Zoals ik je in eerdere blogs vertelde heb ik iets geleerd, wat heel makkelijk en simpel is dat je het bijna niet gelooft. Je hebt mij als coach met een duur en lang traject eigenlijk helemaal niet meer nodig, als je deze techniek zelf leert en kan toepassen. Een manier om te leren omgaan met je emoties, angsten en belemmerende gedachten. Handelingen waarmee je het HEFT echt in eigen handen neemt. En dat kan dus nu heel simpel. Want deze techniek hoef je niet in een 1 op 1 sessie in real life te leren. Je kunt deze techniek nu namelijk van mij leren in een groter geheel, in een veilige online community. En dat is hier redelijk uniek.

Emotional Freedom Technique

Deze techniek is ook wel bekend als tapping. Door het aanraken van bepaalde punten op je lichaam en het daarbij opzeggen van een zin die de lading van de emotie dekt, met daaraan gekoppeld een positieve gedachte, reset je als het ware de gevoelens die opkomen bij die emotie die jou in de weg zitten. En dat kan dus van alles zijn. Overmand door stress van Corona en alles wat onzeker is geworden? Heb je net als ik een of andere onhandige ziekte zoals coeliakie of endometriose? Schaam je je voor iets? Zit je in een burn-out of scheiding? Voel je dat je geen grip hebt op de situatie maar pieker je daar wel over? Al deze emoties kun je leren loslaten met deze simpele manier. En als je de emoties loslaat heb jij weer het HEFT in eigen handen, sta jij aan het roer van jouw leven.

Challenge

Om jou dit te leren heb ik de drie daagse challenge HEFT in eigen handen gemaakt, die op 7 december begint op Facebook met een live webinar in een veilige ruimte. Wat je allemaal gaat leren lees je op deze pagina waarin ik het allemaal uitleg. Tot en met donderdag krijg je een mega korting, omdat ik jarig ben en het Black Thursday is, en betaal je maar € 9,99. Daarna betaal je voor deze 3 dagen € 39,99. Waarom? Omdat het veel meer waard is, maar ik forever 39 word.

Meld je aan en geef jezelf of een ander dit cadeau voor Sint of Kerst. Je verdient het om net als degenen die jou voorgingen meer emotionele vrijheid te ervaren!

Laat een reactie achter