Coaching

Food & Life coaching

Intuïtieve coaching Den Haag

Intuïtieve coaching Den Haag

Intuïtieve coaching, zodat hoofd hart en lijf weer in verbinding komen! Intuïtief betekent dat ik uitga van wat jij nodig hebt op het moment dat we de sessie starten, bij mij aan tafel of online. Mijn eigen intuïtie speelt daarbij een grote rol. Daarom is het belangrijk dat wij op een bepaalde manier een connectie hebben met elkaar. Zoek jij intuïtieve coaching in Den Haag? Lees dan snel verder.

Doelen stellen

We stellen samen doelen op, maar bekijken per keer wat er speelt. Wat er aandacht nodig heeft. Elk traject is dus voor iedereen anders, want iedereen is anders. Ik gebruik geen vaste scripts, maar ga uit van een bepaalde basis, waarbij het gevoel en emotie een grote rol speelt. Wel gebruik ik oefeningen die ik afstem op wat past bij jou.

4 energieën

Voor het volgen van mijn intuïtie en wat jij nodig hebt, tune ik dus helemaal in op mezelf en op jou. Dit doe ik op de 4 energieën van de emotionele, mentale, fysieke en spirituele intelligenties. Mijn opleiding hiervoor volgende ik bij Dolly.nl

Diverse trajecten intuïtieve coaching

Deze manier geldt voornamelijk voor de lifecoaching trajecten, maar pas ik ook toe bij de andere trajecten in het kader van gezonde voeding en leefstijl. Er zit veel overlap in lifecoaching en coaching op het gebied van voeding en leefstijl. Het gewicht is vaak nauw verbonden met de emotie en mentale energie! Van alle markten thuis en alles onder een dak.

Meer informatie

Als dit je aanspreekt lees dan vooral verder. Wil je meer weten over mijn manier van coaching boek dan een Lichtpuntje. Dit is een half uur gratis sparren over de vragen die jou bezighouden. Om te kijken of ik je op weg kan helpen. Dan kun je daarna beslissen of mijn coaching past bij wat jij zoekt of nodig hebt.

Coaching bij stress en burn-out

Zoek je coaching gericht op stress en burn-out klachten ook dan kan ik je begeleiden. Lees hier het blog dat ik schreef voor Balansportaal met tips bij burn-out.

On-en offline trajecten

Mijn trajecten en sessies kunnen zowel offline als online plaatsvinden. .