EFT en vrouwengedoe challenge

EFT en vrouwengedoe

EFT en vrouwengedoe challenge

“EFT is super simpel en heeft grote impact. Ik was meteen lichter”

Heb jij last van je emoties en angsten omdat je bijvoorbeeld endometriose hebt? Lach, redeneer of onderdruk jij je emoties daarover weg? Dek  jij die toe met de ratio van de ja maar, of nee want?

Ken je dat, dat gevoel dat je opgesloten zit in je eigen emoties? In je gedachten en belemmerende ideeën. Dat je de grip kwijt bent en omdat je weet dat je geen invloed hebt op de uitkomst van wat jou bezighoudt. Of dat je je zorgen maakt over iets groters dan wat binnen jouw bereik ligt om dat te veranderen. En erger dat je er niet van slaapt. Lees snel verder hoe je de regie weer overneemt, met de EFT en vrouwengedoe challenge.

Word je overspoeld door emoties en angsten omdat je een ziekte hebt, zoals endometriose, adenomyose, LS, PMS, PDS of zit je in de overgang?

“Na de uitleg kon ik het zelf, ik pas tapping nu dagelijks toe.”

 Door emoties te ontdoen van de ratio en daarna te doorvoelen, kom je terug bij de essentie.

Hoe zou het zijn als jij je jezelf kunt leren bevrijden van die emoties of angsten, die jou in hun greep houden. Dat je weer leert zien wat er wel kan, wel mooi is en wat er wel goed gaat, ondanks. Om je lichter te voelen, dat je emoties kunt loslaten, minder piekert en daardoor ook beter gaat slapen. Hoe zou je je voelen als je die emoties onder controle krijgt, juist op het moment dat je ze niet kunt gebruiken. Dat je beter bent opgewassen tegen de uitdagingen van de dag. En dat je meer positieve energie ervaart, zonder dat je mij er daarna  voor nodig hebt. Dat je zelf EFT kunt toepassen op jouw vrouwengedoe, door deze challenge.

“Yacintha geeft heel veel en laat ruimte voor iedereen in warmte en veiligheid.”

 

“De EFT methode lijken simpele handelingen, maar brengen veel teweeg en maken veel los. Ik heb na een sessie een zware jas uitgedaan en heb ook heerlijk geslapen.”

EFT is een hele effectieve simpele manier om te leren omgaan met je emoties zonder duur of langlopend traject. Het is ook wel bekend onder de naam tapping. Een methode om het heft in eigen handen te nemen. EFT staat voor Emotional Freedom Technique en geeft jou de regie weer terug over jouw leven. En ik kan jou dit leren, zodat je er na een sessie zelf mee aan de slag kunt. Het doet geen pijn en je kunt het toepassen op elk moment dat jij overmand wordt door jouw emoties of angsten.

Zo simpel is het

Met deze methode, de eft en vrouwengedoe challenge, laat je de ratio los en kun je je emotie in de ogen kijken. Door het aanraken van punten in je lichaam, die in verbinding staan met je meridianen, reset je als het ware je hersenen. Dit doe je terwijl je de emotie benoemt en er een positieve zin tegenover zet. Zodra je de emoties loslaat kom je terug tot jouw essentie. Ik ben. En dat is het enige dat er toe doet!

Wil jij dit zelf ervaren geef je dan op voor de 3-daagse challenge EFT en vrouwengedoe. Deze begint op maandag 29 maart 2021. 

 

  • Gedurende 3 dagen leer ik je wat EFT is en hoe je het zelf kunt toepassen.
  • We starten in een besloten Facebook groep en gebruiken een ruimte voor de live sessies op 29 (om 10.00 en 20.00 uur) en op 31 maart (om 10.00 uur).
  • Lukt het niet om er live bij te zijn dan kun je de instructievideo bekijken en zelf aan de slag met het e-book.
  • In de ruimte  kan ik jullie zien en kunnen jullie feedback geven.
  • Als bonus ontvang je ook nog eens 3 ingesproken meditaties op SoundCloud over gronding, dankbaarheid en journalling. 
  • Na 3 dagen kun je zelf met de deze methode aan de slag of je kunt een vervolg traject bij mij boeken als je meer begeleiding nodig hebt. Dit kan met online en offline sessies.

De challenge is helemaal gratis. Meld je nu aan via het formulier. Daarna ontvang je van mij een mail met de link naar de groep. 

Wil je weten wat anderen vinden van deze techniek en hoe zij de sessie ervaren hebben? Lees dan mijn reviews op de website.

Ja, ik doe mee met de EFT en vrouwengedoe challenge!


Mocht het formulier niet werken stuur me dan een e-mail op yacintha.pex@gmail.com. Excuses voor het ongemak.