Elementor #5575

Titel H1

voeding en lifestyle coaching

Kopje
Als jij je ongelukkig voelt maak je minder goede gezonde keuzes als het aankomt op eten. Het gevolg is dat het eten eigenlijk een leegte moet vullen. Dan neemt je gewicht toe, maar je wordt uiteindelijk ook niet gelukkiger. Als jij wilt werken aan dat gezonde gewicht en het maken van de goede keuze is het daarom juist belangrijk om eerst in kaart te brengen welke belemmerende gedachten, emoties of pijn jij voelt. Zolang jij stress ervaart, is je lichaam namelijk in de overlevingsstand en zul je niet af vallen, maar eerder aankomen. Hierom heb ik het combicoaching traject bedacht.

Kopje
Met dit complete traject kijken we in eerste instantie wat er in je hoofd zit, wat opgeruimd moet worden. Daarna stappen we uit je hoofd, om te voelen waar die emoties vastzitten in je lijf. Eerst leer je die gevoelens kennen en herkennen. Om dat gevoel toe te laten en als laatste los te laten. Vervolgens gaan we pas kijken naar je zwakke momenten als het gaat om eten en de verkeerde keuzes. Het moment waarop snoep, snacks en koek een troost lijken. Je leert hoe je gezonde keuzes maakt die toch lekker zijn. Dus eerst je hoofd op orde en dan werken aan je lijf. Met een combinatie van voeding- en lifecoaching zorg ik er samen met jou voor dat je hoofd, je hart en je lijf weer in verbinding komen. Het resultaat is dat je lijf minder stress ervaart en het verliezen van gewicht makkelijker wordt.

Combinatiecoaching voeding en lifecoaching is dus een combinatie van Food en Life coaching trajecten en bestaat uit 9 sessies. Eerst is er de uitgebreide intake, gevolgd door drie lifecoaching sessies. Daarna volgen de 5 sessies zoals omschreven in het Food en Lifestyle traject, Eet Bewust Leef Bewust. In dat traject kijken we per sessie naar de eetmomenten op een dag, je dagelijkse beweging en leefstijl. En als bonus laat ik jou zien wat hormonen voor effect hebben op je lichaam en geest. Met kleine aanpassingen, zonder streng dieet zorgen we dat jij een gezond gewicht bereikt met een opgeruimd hoofd.

Kosten: 199,- incl. BTW (introductieprijs)

Bij de testimonials lees je wat andere klanten bereikten met dit traject.