Food & Lifestyle Coaching

Food & Lifestyle Coaching

Kilootje teveel? Te veel drang naar zoet, vet of zout? Vastgeroest aan je bank en aan Netflix verslaafd? Jij bent de eigenaar van je lichaam en jij bent de enige die daar goed voor kan zorgen. En dat is belangrijk, want er is maar een jij!

Wil je gezonder eten en leven en meer gaan bewegen?
Als voedingsdeskundige begeleid ik je graag naar een gezond gewicht. Ben je te licht of prima op gewicht, ook dan kan ik je helpen met gezonde schema’s en het maken van de juiste keuze. Samen kijken we naar je eet- en beweegpatroon en hoe dat beter kan.

Traject Eet Bewust Leef Bewust (individueel)
Dit traject omvat 6 sessies waarin we na de uitgebreide intake, per sessie kijken naar de verschillende eetmomenten op een dag. En we kijken waar voor jou de uitdagingen liggen. Waarom pak je die zak chips en niet een ongebrand nootje?

Zit er misschien meer achter dan klakkeloos het verkeerde voedsel in je mond stoppen? Samen stellen we een haalbaar en meetbaar doel op. Wil je niet meten en wegen omdat daar je grootste weerstand zit om iets te gaan doen aan je tempel? Dat mag ook! Je kunt bijvoorbeeld ook zeggen: Ik wil weer in mijn lievelingsbroek passen (als dat ook echt haalbaar is)!

Kosten: 159,- incl BTW

Traject Eet Bewust Leef Bewust (groepsbegeleiding)
Bovenstaande begeleiding kun je ook in een groep doen van maximaal 6 vrouwen. Leuk als je een extra stok achter de deur wilt hebben en het moeilijk vindt om dit proces alleen te doen. Het traject begint in januari 2020 en vindt plaats op een locatie in Leidschenveen (Den Haag). Je kunt je hiervoor via mijn pagina op Facebook aanmelden. Kosten: 99,- incl BTW