Freebies

Freebies van mij voor jou

Gratis downloads van Yacintha

Je vindt hier de gratis downloads van Yacintha. Ik deel graag en geef graag dingen weg. Zo kun je kijken of ik en mijn werkwijze bij je passen en kun je makkelijker beslissen of je met mij in zee wilt.

E-book Hart Hoofd en Lijf in verbinding

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct het e-book helemaal gratis. In het e-book staan oefeningen om te leren accepteren en loslaten en om meer te leren luisteren naar je onderbuik gevoel. Ik weet zeker dat er direct meer ruimte ontstaat voor je intuïtie en voor het aangeven van je eigen grenzen.

 

Soundcloud meditatie en mindfulness

 

Je vindt op mijn SoundCloud korte oefeningen om te leren mediteren en podcasts. Om even op adem te komen en te voelen wat er te voelen valt, hoef je niet lang stil te zitten. Al doe je het de eerste keren maar een paar minuten. Het is helemaal niet erg als je gedachten afdwalen. Het is de poging telt en daarom is mediteren altijd geslaagd.

De basisoefening vind je hieronder.

Je leest meer over mijn manier van coachen op deze pagina .