Freebies

Freebies van mij voor jou

Gratis downloads van Yacintha

Ik vind het leuk om dingen te maken waar jij echt wat aan hebt, helemaal gratis. Zo zet je zelf al een klein stapje op je nieuwe pad op weg naar de nieuwe gelukkige jij. 

Je vindt hier de gratis downloads van Yacintha, zoals de  coeliakie checklists voor een onbezorgd glutenvrij leven en mijn gratis e-book om meer te leren vertrouwen op je intuïtie.

E-book Hart Hoofd en Lijf in verbinding

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang direct het e-book helemaal gratis. In het e-book staan oefeningen om te leren accepteren en loslaten en om meer te leren luisteren naar je onderbuik gevoel. Ik weet zeker dat er direct meer ruimte ontstaat voor je intuïtie en voor het aangeven van je eigen grenzen.

Glutenvrije checklists

Deze PDF is een combinatie van verschillende glutenvrije checklists. Het document bevat 4 checklists en 2 kaartjes. Handig voor op school, thuis, bij vriendjes, op vakantie en op reis of als je gaat bbq-en. Schrijf je dus snel in dan krijg jij ook deze complete PDF in je mail. Heel veel succes ermee.

Soundcloud meditatie en mindfulness

 

Vind je het lastig om rust te vinden in je drukke sociale leven. Met gezin, sport en een huishouden vergeet je als eerste om goed voor jezelf te zorgen. Je vindt op mijn SoundCloud korte oefeningen om te leren mediteren en podcasts. Om even op adem te komen en te voelen wat er te voelen valt, hoef je niet lang stil te zitten. Al doe je het de eerste keren maar een paar minuten. Het is helemaal niet erg als je gedachten afdwalen. Het is de poging telt en daarom is mediteren altijd geslaagd.

Ik leer je met wat korte oefeningen de beginselen van het mediteren. Ook geschikt voor nuchtere drukke mensen die denken dat meditatie niet bij hun past!

De basisoefening vind je hieronder.

Je leest meer over mijn manier van coachen op deze pagina .