HEFT in eigen handen

Heft in eigen handen

De HEFT challenge komt terug 

“HEFT is super simpel en heeft grote impact. Ik was meteen lichter”

Heb jij last van je emoties en angsten? Lach, redeneer of onderdruk jij je emoties daarover weg? Dek  jij die toe met de ratio van de ja maar, of nee want?

Ken je dat, dat gevoel dat je opgesloten zit in je eigen emoties? In je gedachten en belemmerende ideeën. Dat je de grip kwijt bent en dat je weet dat je geen invloed hebt op de uitkomst van wat jou bezighoudt. Dat je je zorgen maakt over iets groters dan wat binnen jouw bereik ligt om dat te veranderen. Dat je er niet van slaapt. Lees snel verder hoe je het heft weer in eigen handen neemt.

Word je overspoeld door emoties en angsten omdat je een ziekte hebt, er grote veranderingen in je leven plaatsvinden, je last hebt van de beperkende maatregelen door Corona, of gewoon de emoties van alle dag.

“Na de uitleg kon ik het zelf, ik pas tapping nu dagelijks toe.”

 

Door emoties te ontdoen van de ratio en daarna te doorvoelen, kom je terug bij de essentie.

Hoe zou het zijn als jij je jezelf kunt leren bevrijden van die emoties of angsten die jou in hun greep houden. Dat je weer leert zien wat er wel kan, wel mooi is en wat er wel goed gaat, ondanks dat beklemmende gevoel.

Dat je je lichter voelt, emoties kunt loslaten, minder piekert en daardoor beter gaat slapen. Dat je de emoties of gedachten, die jou belemmeren te gaan doen wat jij het liefste wil, gewoon kunt laten gaan. Dat je die emoties onder controle krijgt, juist op het moment dat je ze niet kunt gebruiken. Dat je beter bent opgewassen tegen de uitdagingen van de dag. Hoe zou het zijn als je daardoor meer positieve energie ervaart. En dat je mij er daarna niet meer voor nodig hebt. Dat je het heft weer in eigen handen neemt.

“Yacintha geeft heel veel en laat ruimte voor iedereen in warmte en veiligheid.”

 

“De EFT methode lijken simpele handelingen, maar brengen veel teweeg en maken veel los. Ik heb na een sessie een zware jas uitgedaan en heb ook heerlijk geslapen.”

EFT is een hele effectieve simpele manier om te leren omgaan met je emoties zonder duur of langlopend traject. Het is ook wel bekend onder de naam tapping. Een methode om het HEFT in eigen handen te nemen. EFT staat voor Emotional Freedom Technique en omdat het jou de regie teruggeeft over jouw leven noem ik het HEFT! En ik kan jou dit leren, zodat je er na een sessie zelf mee aan de slag kunt. Het doet geen pijn en je kunt het toepassen op elk moment dat jij overmand wordt door jouw emoties of angsten.

Zo simpel is het

Met deze methode laat je de ratio los en kun je je belemmerende angst in de ogen kijken. Door het aanraken van punten in je lichaam die in verbinding staan met je meridianen, reset je als het ware je hersenen. Dit doe je terwijl je de emotie benoemt en er een positieve zin tegenover zet. Zodra je de emoties loslaat kom je terug tot jouw essentie. Ik ben. En dat is het enige dat er toe doet!

Wil jij dit zelf ervaren geef je dan op voor de 3-daagse challenge HEFT in eigen handen. Deze begint op dinsdag 19 januari 2021.

 

Gedurende 3 dagen leer ik je wat EFT is en hoe je het zelf kunt toepassen. We starten in een besloten Facebook groep en gebruiken een ruimte voor de live sessies op 19, 20 en 21 januari (om 10.00 uur). Lukt het niet om er live bij te zijn dan kun je de instructievideo bekijken en zelf aan de slag met het e-book. In de ruimte  kan ik jullie zien en kunnen jullie feedback geven.  Als bonus ontvang je ook nog eens 3 ingesproken meditaties op SoundCloud over gronding, dankbaarheid en journalling. Dit helpt jou nog meer het HEFT in eigen handen te nemen. Na 3 dagen kun je zelf met de HEFT methode aan de slag of je kunt een vervolg traject bij mij boeken als je meer begeleiding nodig hebt. Dit kan met online en offline sessies.

De HEFT challenge kost € 13,95! Meld je nu aan via het formulier. Daarna ontvang je van mij een tikkie. Wil je een BTW factuur, meld dit dan even. Na betaling krijg je toegang tot de Facebook groep.

Wil je weten wat anderen vinden van deze techniek en hoe zij de sessie ervaren hebben? Lees dan mijn reviews op de website.

Ja, ik neem het HEFT in eigen handen en doe mee met deze challenge