Life coaching

Lifecoaching

Intuïtieve lifecoaching voor verandering

Heb je iets te verwerken? Knaagt er al een tijdje iets aan je dat aandacht wil of weet je niet hoe je verder moet? Weet je niet wat je wil? Of weet je het juist heel goed, maar je durft het nog niet uit te spreken? Ben je jezelf een beetje kwijtgeraakt in het geraas van het leven en wil je jezelf terugvinden? Hiervoor ben je bij mij aan het goede adres.


Meer zelfvertrouwen

Ik kan je helpen met het vinden van je nieuwe weg. Vanuit mijn eigen ervaring met burn-out, een levensveranderende ziekte, ander werk en een ander pad, help ik jou met acceptatie, loslaten en weer vertrouwen op jezelf en anderen. Na dit traject kijk je het leven weer met zelfvertrouwen tegemoet. Jouw leven waarbij je hart, je hoofd en je lijf weer in verbinding zijn.

 

4 basis energieën

Met intuïtieve coaching en oefeningen die bij jou passen, kijken we samen waar jouw pijn, verdriet of weerstand zit. Intuïtieve coaching gaat uit van de 4 basis energieën en intelligenties; emotionele, mentale , fysieke en spirituele kracht. Als deze energieën in balans zijn, ben jij dat ook. Hiermee geef ik jou de tools, zodat jij de inzichten zelf krijgt de inzichten en de stappen zet. Ik goot deze intuïtieve lifecoaching levensveranderende gebeurtenissen in een traject dat jou kan helpen.


Make your own luck traject

Intuïtieve lifecoaching voor verandering kan met dit coachingstraject. Dit begint altijd met een uitgebreide intake van 1,5 uur. Daarna stellen we SMART doelen op. Dit staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Zo weten jij en ik altijd waar je staat in het traject. Dit traject bestaat uit totaal 6 sessies. Ik begeleid je na het intakegesprek met 4 coachgesprekken. Hierbij kijken we altijd wat er als eerste aandacht nodig heeft, voor we verder gaan. Als extra krijg je de sessie “Leren luisteren naar je intuïtie” cadeau. Een interactieve sessie waarbij je leert luisteren naar je intuïtie en deze een stem geeft. We bekijken samen waar je kunt groeien en werken aan jezelf. Meer rust en zelfvertrouwen. Vaker nee durven zeggen en voor jezelf op leren komen? Het zit allemaal al in jou! Met mijn hulp vind jij de betere versie van jezelf.


Kosten: 399,- incl. BTW (normaal 452,50)


Losse coachsessies

Als je geen traject wilt boeken, maar losse sessies of een eenmalige sessie, dan kan dat natuurlijk ook. We bekijken dan tijdens de intake je hulpvraag en vervolgens per sessie de vervolgstappen als dat nodig is.

Kosten: 79,- per uur incl BTW

Ben je er nog niet helemaal klaar voor, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief met de button hieronder of lees wat ik voor andere klanten deed in de testimonials.

Intuïtieve lifecoaching verandering