Life coaching

Life Coaching

Heb je iets te verwerken? Is er iets dat al een tijdje knaagt en dat aandacht wil? Weet je niet wat je wil, of weet je het heel goed, maar durf je het nog niet uit te spreken? Ben je jezelf een beetje kwijtgeraakt in het geraas van het leven?

Ik kan je helpen met het vinden van je nieuwe weg. Vanuit mijn eigen ervaring met burn-out, een levensveranderende ziekte, ander werk en een ander pad, help ik jou met acceptatie, loslaten en weer vertrouwen op jezelf en anderen. Een jij, zodat je het leven weer met zelfvertrouwen tegemoet ziet.

Met intuïtieve begeleiding en oefeningen die passen bij jou en op jou zij afgestemd, kijken we samen naar waar jouw pijn, verdriet of weerstand zit. Deze vorm van coaching gaat uit van de 4 basisenergieën en intelligenties; emotionele kracht, mentale kracht, fysieke kracht en spirituele kracht. Als deze in balans zijn, ben jij in balans. Ik geef je de tools, jij krijgt de inzichten en zet de stappen.

Een coachingstraject begint altijd met een uitgebreide intake van 1,5 uur. Daarna stellen we meetbare en haalbare doelen op met de SMART methode. Smart staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden.

Make your own luck traject In dit traject begeleid ik je na het intakegesprek met 4 coachgesprekken. Als extra krijg je de sessie "Leren luisteren naar je intuïtie" cadeau. We bekijken samen waar je kunt groeien en werken aan jezelf. Meer rust en zelfvertrouwen, het zit allemaal al in jou! Vaker nee durven zeggen en voor jezelf op leren komen? Samen stellen we jouw doelen op en werk jij met mijn hulp aan een betere jij! Beter voor jezelf en dus beter voor anderen...

Kosten: 399,- incl BTW (normaal 452,50)

Losse coachsessies Wil je geen traject maar losse sessies boeken, dan kan dat ook. We bekijken dan tijdens de intake je hulpvraag en vervolgens per sessie de vervolgstappen.

Kosten: 79,- per uur incl BTW