Life coaching

Lifecoaching bij verandering

Intuïtieve lifecoaching bij verandering

Heb je iets te verwerken? Knaagt er al een tijdje iets aan je dat aandacht wil? Of weet je niet hoe je verder moet? Weet je wat je wil, maar je durft het nog niet uit te spreken? Ben je jezelf een beetje kwijtgeraakt in het geraas van het leven en wil je jezelf terugvinden? Hiervoor is mijn lifecoaching bij verandering een oplossing.

 

Meer zelfvertrouwen

Ik kan je begeleiden met het vinden van je nieuwe weg. Vanuit mijn eigen ervaring met burn-out en een levensveranderende ziekte, leer ik jou met acceptatie, loslaten en weer vertrouwen op jezelf en anderen. Na dit traject kijk je het leven weer met zelfvertrouwen tegemoet. Jouw leven waarbij je hart, je hoofd en je lijf weer in verbinding zijn.

 

 4 basis energieën

Met coaching en oefeningen die bij jou passen, kijken we samen waar jouw pijn, verdriet of weerstand zit. Mijn intuïtieve lifecoaching bij verandering gaat uit van de 4 basis energieën en intelligenties; fysieke, emotionele, mentale en spirituele kracht (ik noem het FEMS). Als deze energieën in balans zijn, ben jij dat ook. Ik geef je hiermee dus de tools, zodat jij zelf inzichten krijgt en de stappen zet. Met Female Energy Magical Shifts maken!

 

Make your own luck met FEMS

Het FEMS traject begint altijd met een uitgebreide intake van 1,5 uur. Daarna stellen we een SMART coachdoel op. Dit staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Zo weten we altijd waar je staat in het traject. Dit traject bestaat uit totaal 6 sessies. Ik begeleid je na het intakegesprek in 5 coach gesprekken op alle 4 de basis energieën. Aan het begin van een sessie bespreken we altijd wat er als eerste aandacht nodig heeft. Tijdens de sessie wordt vanzelf duidelijk waar je kunt groeien en werken aan jezelf. Meer rust en zelfvertrouwen. Vaker nee durven zeggen en voor jezelf op leren komen? Het zit allemaal al in jou! Met mijn begeleiding vind jij de betere versie van jezelf. Het FEMS traject kan ook online worden gedaan. Je krijgt werkboeken, meditaties, oefeningen en nog een boel extra’s. Meer informatie vind je op deze pagina.

Kosten: 579,- incl. BTW

 

Losse sessie

Als je geen traject wilt boeken, maar losse sessies of een eenmalige sessie, dan kan dat natuurlijk ook. We bekijken dan tijdens de intake je hulpvraag en vervolgens per sessie de vervolgstappen als dat nodig is.

Kosten: 79,- per uur incl. BTW

Ben je er nog niet zeker van? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief met de button hieronder en download dan direct mijn gratis e-book. Of lees wat ik voor andere klanten deed in de recensies. Je kunt via het contactformulier ook een gratis Lichtpuntje boeken.

Intuïtieve lifecoaching verandering