Mindfullness lifecoach traject

Mindfulness lifecoach traject

Leven naar je diepste wens

Heb je iets te verwerken? Knaagt er al een tijdje iets aan je dat aandacht wil? Of weet je niet hoe je verder moet? Weet je wat je wil, maar je durft het nog niet uit te spreken, omdat er stemmen in je hoofd zeggen dat je iets niet kunt? Ben je jezelf een beetje kwijtgeraakt in het geraas van het leven en wil je jezelf terugvinden? Dan sluit het mindfulness lifecoach traject mogelijk aan.

 

Meer zelfvertrouwen

Ik kan je begeleiden met het vinden van je nieuwe weg. Vanuit mijn eigen ervaring met burn-out en een levensveranderende ziekte, leer ik jou met acceptatie, loslaten en weer vertrouwen op jezelf en anderen. Na dit traject kijk je het leven weer met zelfvertrouwen tegemoet. Jouw leven waarbij je hart, je hoofd en je lijf weer in verbinding zijn. En waarbij je leert in het nu te zijn, zodat je je passie weer kunt gaan volgen.

 

Mindfulness lifecoach traject

Het mindfulness lifecoach traject heeft 6 sessies van een uur. Aan het begin van een sessie bespreken we altijd wat er als eerste aandacht nodig heeft. We bespreken je grootste dromen en doelen en wat je tegenhoudt in het hier en nu. Je leert voelen hoe belemmeringen in je lichaam verankert zijn en deze met liefdevolle vergeving los te laten. Dan wordt vanzelf duidelijk waar je kunt groeien en werken aan jezelf. Meer rust en zelfvertrouwen. Vaker nee durven zeggen en voor jezelf op leren komen? Het zit allemaal al in jou! Met mijn begeleiding in het mindfulness lifecoach traject vind jij de betere versie van jezelf.

Het traject kan ook online via videobellen worden gedaan. Je krijgt werkboeken, meditaties, oefeningen en nog een heleboel extra’s.

Kosten: €359,- incl. BTW

Losse sessie

Als je geen traject wilt boeken, maar losse sessies of een eenmalige sessie, dan kan dat natuurlijk ook.


Kosten: €85- per uur incl. BTW

Meer info

Ben je er nog niet zeker van? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en download dan direct mijn gratis e-book. Of lees wat ik voor andere klanten deed in de recensies. Je kunt via het contactformulier ook een gratis Lichtpuntje aanvragen.

Intuïtieve lifecoaching verandering