Coaching

Mindfulness food en life coach

Mindfulness coaching

Zoals je op mijn homepage hebt kunnen lezen ben ik mindfulness lifecoach. Mindfulness wil zeggen dat je meer leert leven in het nu. Dat je je minder zorgen maakt en piekert of blijft hangen in het verleden. Met deze vorm van coaching kun je sneller zaken accepteren waar je geen invloed op hebt. Je leert je eigen donkere kanten zien en deze ook met vertrouwen te vergeven. Mijn eigen intuïtie speelt daarbij een grote rol. Ik voel, merk en zie wat jij nodig hebt. Daarom is het belangrijk dat wij een connectie hebben met elkaar. Zoek jij een mindfulness lifecoach? Lees dan snel verder.

 

De vier energieën

Voor het volgen van mijn intuïtie en wat jij nodig hebt, tune ik dus helemaal in op mezelf en op jou. Dit doe ik op de vier energieën van de emotionele, mentale, fysieke en spirituele intelligenties. Mijn opleiding hiervoor volgende ik bij Dolly.nl. Mijn mindfulness lifecoach opleiding deed ik bij My Vinyasa Practice, waar ik ook mijn yogadocent certificaat haalde.

 

Doelen stellen

Om te bekijken of je progressie maakt, is het belangrijk om een doel of diepste wens te formuleren. Hierop doen we oefeningen, maar we bekijken per sessie wat er aandacht nodig heeft. Elk traject is dus voor iedereen anders, want iedereen is anders. Ik gebruik daarom ook geen vaste scripts. 

 

Diverse trajecten 

Deze manier van werken geldt voornamelijk voor de lifecoaching trajecten, maar pas ik ook toe bij de voedingstrajecten. Er zit veel overlap in lifecoaching en coaching op het gebied van voeding en leefstijl. Het gewicht is vaak nauw verbonden met de emotie en mentale energie! Daarnaast kun je mindfulness lifecoaching toepassen bij herstel na burn-out, long covid, ziekte, verlies en andere levensveranderende gebeurtenissen. 

EFT

EFT is een techniek die ook bekend staat als tapping. Emotional Freedom Technique is het aanraken van punten op je lichaam, verbonden met de meridianen en organen. Hierdoor laat je in je lichaam opgeslagen emoties los. Dit kan heel goed helpen bij angsten, trauma’s en fobieën. Deze techniek pas ik toe in mijn coachingstrajecten, maar kun je ook los boeken.

 

 

Meer informatie

Wil je meer weten over mijn manier van coaching boek dan een Lichtpuntje. Dit is een kort gesprek om te kijken of ik je kan begeleiden. Het is gratis en je kunt me alles vragen. Daarna kun je  beslissen of mijn mindfulness lifecoaching past bij wat jij zoekt of nodig hebt.

 

On-en offline trajecten

Mijn mindfulness lifecoach trajecten en sessies kunnen zowel offline als online plaatsvinden. Op de volgende pagina’s lees je er meer over.

Intuïtieve coaching Den Haag