Over Yacintha

What doesn't kill you makes you stronger

Ik ben Yacintha houd van de zon en de maan, Italië en van paars. Dat is de kleur van vrouwelijkheid, passie en creativiteit. Die creativiteit leg ik vooral in koken en bakken en die passie zit in mijn gezin en mijn werk, als coach. Ik vind mijn rust in meditatie, mindfulness en yoga.

Op latere leeftijd kreeg ik de diagnose coeliakie. Mijn leven ging overhoop. Het glutenvrije dieet leren kennen en toepassen is een heftig proces voor een kookfanaat als ik. Op de koop toe kreeg ik ook een burn-out, omdat ik alle ballen in de lucht wilde houden, ik mijn oude leven nog niet had losgelaten en het nieuwe nog niet echt had geaccepteerd.

Om mezelf en anderen te helpen begon ik een blog als Zij van Glutenvrij. Omdat er behoefte was aan meer begeleiding volgde ik De Nieuwe Coach Opleiding bij Dolly en begon ik met het intuïtief coachen op basis van de 4 energieën. Inmiddels heb ik mijn coaching uitgebreid naar klanten met uiteenlopende hulpvragen over verandering en acceptatie.

In 2019 ben ik gestart met de opleiding voedingscoach/gewichtsconsulent bij Kosmeoo Health. Met dit diploma kan ik naast de lifecoaching ook gericht coachen op gezonde voeding en leefstijl. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Want een vitaal leven begint bij gezond eten.

Sinds kort ben ik fan van de natuurlijke olie van dōTERRA. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat deze krachtige bron uit de natuur ook ondersteunt bij coaching. Ik zet dan deze dan ook in als dat gewenst is.