gratis glutenvrije checklists

Sharing is caring: nieuwe gratis glutenvrije checklists

Vandaag ging mijn kind op schoolkamp, met een krat gevuld met glutenvrije ontbijt- en lunch producten. Het avondeten wordt helemaal glutenvrij verzorgd, dat is een zorg minder. In Nederland zijn we gelukkig goed op weg en leren we van andere landen waar ze verder zijn in de bewustwording. Het fijne voor haar is dat ze in de klas een vriendinnetje heeft dat ook glutenvrij eet. Dat schept een band, ze delen eten en de klas deelt mee, zoals bijvoorbeeld met het kerstdiner, waar veel kinderen met hun ouders iets glutenvrij maakten. Een utopie voor veel andere ouders en kinderen op andere scholen. Op social media deel ik natuurlijk ook vaak eetfoto’s, maar mijn eten kan ik niet echt met je delen natuurlijk. Wel deel ik graag op een andere manier mijn kennis met jou, met gratis glutenvrije checklists.

Bestaande checklists

Vorige keren deelde ik via mijn blogs twee checklists. Helemaal gratis en voor niets. De checklists zijn ontzettend vaak gedownload en ik hoop dat ik mensen hier echt mee kan helpen. Gewoon voor niets, ik hoef er ook je email adres niet voor terug. Wil je niets missen schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief dan weet je zeker dat je op de hoogte blijft van nieuwe gratis downloads op mijn website.

Meer coeliakie bewustwording

Want als je deelt dan creëer je bewustwording, niet alleen bij mensen die wel weten wat coeliakie is, maar ook bij anderen. Dan worden wij meer gezien en dat is nodig. Want waarom zou jij niet genieten van een onbezorgd etentje of een feestje. Met de checklist dieetwens glutenvrij (en lactosevrij) help ik je hiermee en vooral degene die voor jou wil koken of een traktatie wil maken. En met de checklist kruisbesmetting zorg je voor nog meer veiligheid, in je eigen keuken en in die van familie en vrienden die met jou en je gezondheid begaan zijn. Want het is geen eitje dit dieet. Ongezellig, onsociaal en vooral onhandig en veel uitzoekwerk in het begin. Maak er dus gebruik van! Je vindt ze op de freebies pagina.

Gratis glutenvrije kaartjes om uit te delen

Vandaag heb ik de gratis checklists uitgebreid met twee kaartjes. Het eerste kaartje, Ik heb coeliakie, legt kort uit wat coeliakie is en wat de gevaren zijn. Makkelijk om mee te nemen als je uit eten gaat, voor op school, om aan de juf te geven of op de BSO. Het tweede kaartje, dit lust ik graag, is een kaartje met daarop veilige glutenvrij merken en vakjes die je zelf kunt invullen met jouw favoriete glutenvrije en veilige snacks, ontbijt, lunch en snoep. Super handig voor als je een keer gaat logeren, of je kind, voor een feestje of om aan de ouders van de vriendjes van je kinderen te geven. Zo weten zij precies wat zij wel en niet mogen of wat ze voor jou in huis kunnen halen. Ook deze kaartjes vind je op de freebies pagina.

Houd mijn blog in de gaten, want de komende weken deel ik nog meer gratis kennis met jou of schrijf je in als volger van mijn blog of nieuwsbrief. Via de website kun je je aanmelden. Ik hoop dat je gelukkig wordt van mijn gratis glutenvrije checklists.

Geniet van wat er wel kan en is en geniet van het mooie weer wat eraan komt! Want er is meer dan eten!

Laat een reactie achter