Testimonials van tevreden klanten

Testimonials van tevreden klanten

Op deze pagina lees je testimonials van tevreden klanten. Coachklanten op zoek naar acceptatie van verandering, leren loslaten of beter voor zichzelf zorgen. Die begeleiding zochten bij levensveranderende gebeurtenissen, gewichtsproblematiek of het leren accepteren van een ziekte. Mijn manier van coaching past eigenlijk iedereen die ergens op vastloopt.

 

DEZE PAGINA IS NOG UNDER CONSTRUCTION

P.B.

Yogatherapie groepstraining Ekam

Jeetje Yacintha dank je wel. Vorige week na de training vielen er allerlei kwartjes. Ik weet nu wat ik voel en wat ik daarmee te doen heb. Jij weet het juiste te zeggen op precies het goede moment. Jij voelt dat zo goed aan. Dank je wel.

D.v.E.

Yogatherapie

Er is veel ruimte voor echt je eigen gevoel, en ik vond het ook prettig om te weten dat ik buiten de sessies om terecht als dit nodig was. Ik heb mezelf leren kennen op een diepere spirituele laag. Dit had ik enkel met begeleiding gekund want waar te beginnen? Ik kan nu altijd terug te keren naar een staat van zijn. Die voor mij betekent om rust te ervaren. Om emoties te herkennen en te voelen in het lichaam.

S.M.

Yogatherapie

Er kwamen heftige emoties los bij de zo eenvoudig lijkende meditaties en oefeningen. Maar het bracht me direct verlichting en het vertrouwen dat ik me weer heel kan voelen en minder verdrietig.

Diversen

Aromatouch massage

Wat heerlijk ik was even helemaal weg. Ik heb heel goed geslapen na de massage Ik heb tot 2 weken na de massage geen medicijnen tegen de fibromyalgie hoeven gebruiken Het dove gevoel in mijn voeten was weg na de massage.

M.d.K.

Gezond gewicht

Ik heb door dit traject te volgen mijn doel behaald mede door de betrokkenheid van Yacintha en de zeer praktische adviezen in het theoretische kader. Ik heb inzichten gekregen over het maken van gezondere keuzes en het verschil tussen goed/beter/best als het gaat om het maken van die keuzes. Dank je voor je betrokkenheid.

Deelnemers

Yogaretraite

Ik ben helemaal ontspannen teruggekomen van de yogaretraite. Ik kan nu beter voor mezelf zorgen. Er zat een fijne opbouw in de lessen tijdens de retraite. Yacintha is warm en betrokken. Het was magisch. Er was direct een band met de hele groep

Deelnemers

Yogatherapie in groepsverband

Alles wat Yacintha mij heeft geleerd in deze training was nuttig. Het helpt me om bij mezelf te blijven en weer vertrouwen te hebben in de toekomst. Dat het goedkomt. Ik vind meer rust door de meditaties en oefeningen. Ik pieker minder.

S.v.E.

Yogatherapie

Al direct na de eerste sessie voelde ik me meer ontspannen, sliep ik de eerste nacht direct beter en heb ik het vertrouwen dat het goed komt, dat ik heel en licht ben.

Yogini's

Yoga met Yacintha

Yacintha heeft oog voor iedereen. Er is ruimte voor rust en ademhaling tijdens de les. Eindelijk weer eens een echte yogales (in de sportschool). Ik heb mezelf en mijn lichaam beter leren kennen.

E.B.

Yogatherapie

Ik heb vlak na elkaar twee miskramen gehad. Via het programma 'Yoga bij trauma en verdriet' heeft Yacintha mij geholpen om dit verdriet een plek te kunnen geven. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor. Haar coaching voelt heel vertrouwd en er is ruimte voor alle gevoelens, emoties en gedachten die om aandacht vragen. Middels mooie oefeningen en handvaten die ze aanreikt gedurende de sessies is het gelukt om de rust en mezelf te herpakken. Ik zou haar absoluut bij iedereen aanraden. Yacintha is een kanjer en doet dit echt vanuit haar eigen hart. Twijfel je nog? Niet nodig, gewoon voor gaan.

L.K.

Yogatherapie

Iemand die mij levenservaring bood, begrip en vooral rust. Die door middel van yoga oefeningen en andere oefeningen een weg bood waar je ook echt iets aan hebt. Alle oefeningen kon ik goed uitvoeren, omdat ze vooral rust brengen.