Testimonials

Testimonials van tevreden klanten

Op deze pagina lees je de tevreden klanten testimonials van food en life coaching en van mijn zakelijke klanten waarvoor ik diverse diensten verleen.

Wat een waardevolle informatie. Ik had nooit gedacht dat ik juist meer moest gaan eten om af te vallen. En de tijd nemen om te eten en goed voor mezelf te zorgen, in plaats van dat ik voor anderen zorg. Ik ben binnen een week al een kilo kwijt. Praktische tips en duidelijke informatie. Dank je wel dat je me op weg geholpen hebt.

Wendy

Reclaim Je Gewicht

Een echte eye-opener terwijl ik wel wist wat er fout ging in mijn eetpatroon. Maar met deze feiten onder mijn neus is het makkelijker, met een handig dagmenu als voorbeeld, waar ik zelf op kan voortborduren.

C.G.

Reclaim je Gewicht

Ik heb deel genomen aan een groepstraject bij Yacintha Food & Life Coach. Ontzettend leerzaam en heel veel aan gehad!! De manier hoe zij je vertelt leert en begeleidt is erg prettig en relaxed. Geen diëten maar als streven een gezondere lifestyle en voor wie dat nodig vindt wat kilo's eraf. Haar kennis is enorm van voeding tot hormonen etc. Zal iedereen die echt eens aan zichzelf wil werken Yacintha aanraden! Ik heb dit echt heel positief ervaren blij dat ik mezelf dit gegund heb! Dankjewel Yacinhtav oor de super begeleiding.

Yirlanie

Deelnemer groepstraject Eet bewust Leef bewust

Ik voel me beter, omdat ik het verschil begin te zien en voelen. Ik ben wat afgevallen en ik weet nu dat het ook mogelijk is om nog meer af te vallen als ik die snoep momenten helemaal schrap. Mijn dagelijkse strijd en dan denk ik aan jouw woorden; heb ik het daadwerkelijk nodig? Verandert er iets als ik dit allemaal opeet? Ik raad Yacintha aan omdat zij weet waarover ze het heeft en ze doet dit met heel haar hart en volledige inzet. Zij denkt mee, zorgt en geeft veel steun. Iedereen is anders en daar past zij de sessies ook op aan. Volgens het boekje werkt niet altijd, het verandert vaak en die flexibiliteit om het anders te doen ervaar ik erg positief, want ik krijg niet het gevoel dat de sessies als “het moet zo” lopen.

JV

Combicoaching food & life traject Gezond Gewicht

Door haar positieve insteek en goede gezonde adviezen heeft zij mijn leven een stuk aangenamer gemaakt. Mijn grote dank daarvoor Yacintha. Je bent een powervrouw.

Nathan

Deelnemer Begeleiding Gezond Gewicht

Toen mijn leven compleet op zijn kop stond door een scheiding en nieuwe baan kwam ik bij jou terecht. Jij hebt mij met tips en oefeningen, je warme integere aanpak geholpen de balans terug te vinden. Door jou is mijn leven weer op de rit.

Daniele B.

Coachtraject Make your own luck

Door de foodcoaching van Yacintha weet ik nu waar mijn zwakke momenten liggen. Ik heb geleerd hoe daarmee om te gaan en om gezondere keuzes te maken.

YvO

Deelnemer Begeleiding Gezond Gewicht

Yacintha heeft mij geleerd dat mijn gevoel oké is. Dat ik hulp kan vragen als ik het nodig heb. Ze leerde me oefeningen waarmee ik mijn paniek in de winkel de baas kan als ik iets niet kan vinden of niet direct zie of iets glutenvrij is. Daardoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Eveline M

Coachtraject Make your own luck

Je oordeelt niet. Ik kreeg veel complimenten voor de vorderingen die ik maakte. Soms zag ik deze zelf niet. Maar zorgde jij dat ik het wel zag. Dit had ik nodig. Ik vond het ook fijn dat ons traject online was. Daardoor kon ik thuis, in mijn eigen veilige omgeving praten. En hoefde ik als het wat heftiger was, niet meer alleen naar huis te rijden.

LvO

Coachtraject Make your own luck

FZi import export heeft Yacintha benaderd met de vraag of zij glutenvrij cassavemeel wilde testen,nieuw in ons assortiment.Yacintha reageerde ontzettend enthousiast op deze vraag. Het mailcontact verliep vlot en prettig, zij stelde veel vragen om een goed beeld te kunnen vormen, en de feedback op het product was goed onderbouwd. Zij schreef hier een blog over en postte verschillende dingen op Facebook/Instagram.Wanneer zich in de toekomst de mogelijkheid voordoet om meer samen te werken, zullen we daar zeker gebruik van maken!

Netty Maasland, FZi Import

Producttest

Door deze presentatie ben ik mij weer bewust wat gezonde en ongezonde voeding voor impact heeft op mijn gezondheid. Fijn dat je ons even met de neus op de feiten hebt gedrukt.

Deelnemer workshop

Gezonde voeding en leefstijl

Momenteel test Yacintha mijn glutenvrije Italiaanse diepvries producten (merk Glorioso) die ik aanbied op mijn site www.italianmarket.nl. Ze zijn nieuw, innovatief en nog niet bekend in de Nederlandse Markt. Om de kwaliteit optimaal te testen heeft Yacintha dat met plezier gedaan, maar ook kritisch naar het totaalplaatje gekeken. Dit wordt erg gewaardeerd, want we streven naar continu product-en procesverbetering. Ik zou het zo weer doen, zodra ik mijn assortiment uit ga breiden! Ga zo door en grazie mille!

Gianfranco-Italian Market

Producttests en blog

Yacintha is een heel betrokken coach. Zij is een fijne persoonlijkheid die een luisterend oor biedt en met deskundigheid naar oplossingen zoekt. Niet iemand die zoals vele andere coaches binnen een uur een standaard script uit een boek afdraait, maar iemand die alle tijd voor je neemt en in alle rust zeer waardevolle oefeningen en tips meegeeft.

Jacolien

Mindfulness sessie

Ik vind het fijn te merken dat je zo snel, de tijd hebt genomen om me de meditaties te sturen, ik waardeer het erg. Alleen hierdoor voel ik al minder angst. Ik ben hierdoor al meer bewust naar het bewuste moment aan het toeleven en dat het goed gaat komen. Dus echt DIKKE dank je wel !!!

Jessica

Soundcloud meditaties

Yacintha is een super fijne coach en ze heeft mij heel goed geholpen. Ze is iemand die aandachtig luistert en de juiste vragen weet te stellen. Hierdoor weet ze snel de juiste snaar te raken. Yacintha heeft mij vooral goed geholpen veel meer naar mijn intuïtie te luisteren. Ik zat altijd veel in mijn hoofd, maar nu kan ik veel beter naar mijn gevoel luisteren. Ik kan Yacintha iedereen aanbevelen.

Marian

Life Coaching

Het coachingstraject bij Yacintha heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Ik zou het ook aan anderen aanraden. Yacintha luistert écht naar je, begrijpt de onderliggende boodschap en haakt hier op in. Ze geeft op een prettige manier advies vanuit haar eigen levenservaring. Yacintha is betrokken en straalt positieve energie uit. Dankzij het coachingstraject heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Janneke

Life Coaching

Vorige week hebben wij een presentatie gehad van blogger en coach Yacintha Pex. Ook wel bekend onder de naam Zij van Glutenvrij. Het was informatief en ontspannen. De presentatie ging over glutenintolerantie en het verschil met glutensensitiviteit. Vooral de gastbeleving was een eye-opener. Het was een leerzame presentatie met veel praktische tips.

Restaurant de Smulhoeve

Bedrijfspresentatie "Omgaan met dieetwensen en Coeliakie"

Zij van Glutenvrij weet waar zij het over heeft als het gaat om allergenen en omgang met dieetwensen in de horeca

Docent Vakleer International Hotel & Managementschool

Gastles MBO "Omgaan met dieetwensen en Coeliakie"

De gastlessen zijn een goede verdieping en aanvulling op de bestaande lesstof, zeker gezien de ontwikkelingen van de kennis over allergenen.

Docent Vakleer International Hotel & Managementschool

Gastles MBO "Omgaan met dieetwensen en Coeliakie"

Wil jij direct aan de slag met food of lifecoaching of beiden, of wilt u mijn zakelijke diensten afnemen? Kijk dan verder op de site.

Ben je klant bij mij geweest stuur me dan jouw review op en dan plaats ik deze hier bij de tevreden klanten testimonials.

Tevreden klanten testimonials