tips hart hoofd lijf in verbinding

3 tips je hart hoofd en lijf in verbinding

Lekker genoten van je vakantie? Ben je tot rust gekomen, of tot jezelf? Heb je bedacht dat je dit gevoel langer wil vasthouden?  Of zit je alweer in een ratrace van alle dag en denk je nu, dit moet anders? Lees dan dit blog met 3 tips om hart, hoofd en lijf in verbinding te brengen of te houden.

Voelen, toestaan, loslaten

Een tijdje geleden schreef ik dit blog over hoe je juist door je emoties te erkennen beter leert voelen hoe je je echt voelt en hoe je je zou willen voelen. Als je meer in contact bent met je emoties, werkt je intuïtie ook beter. Je leert dan meer vertrouwen op je gevoel en wat op dat moment goed is voor jou. Want echt, goed voor jezelf zorgen is belangrijker dan voor je hele gezin vooruit denken en 6 stappen vooruit. Niet dat je dat dan niet hoeft te doen, maar als je goed voor jezelf zorgt, gaat dat andere ook makkelijker. Met voelen, toestaan en loslaten krijg je je hart hoofd en lijf beter in verbinding.

Selfcare is niet asociaal

Vrouwen die een burn-out hebben gehad weten dit maar al te goed. Ze weten dat als ze goed voor zichzelf zorgen, ze beter voor anderen kunnen zorgen. Door schade en schande wijs geworden, zeg maar. Omdat ik zelf een burn-out heb gehad zie ik om me heen heel veel vrouwen erop af stevenen. Het gekke is alleen dat ze vaak zelf niet zien, ook niet als ik met mijn eigen ervaring mijn zorgen deelt. Blijkbaar moeten vrouwen het eerst zelf echt ervaren, tegen die veel te laag hangende lamp lopen. Om dat te voorkomen mag jij echt wel een avondje in de week aan jezelf denken, met een lekker bad, sporten of yoga, een boek op de bank of iets gezelligs doen met vriendinnen.

Doe mee met de masterclass

Op woensdag 26 augustus verzorg ik een Facebook live met nog meer tips hoe jij je hart, hoofd, en je lijf in verbinding brengt. Ik deel mijn eigen ervaring en een werkboek met oefeningen. Deze masterclass gaat over tijd voor jezelf nemen, voelen en toestaan, meditatie en mindfulness. Aan bod komt verder nog gezonde voeding, rust en slaap en hoe je dit alles kunt ondersteunen met etherische olie. Doe jij ook mee? Je kunt je via mijn community Light up your Life NL op facebook aanmelden voor de live. Dit is een besloten groep binnen mijn @zijvanglutenvrij pagina.

Meer informatie

Wil je meer weten over mijn coaching? Check dan mijn website. Wil je puur werken aan een gezond gewicht, iets afvallen of weten of jij wel genoeg en gezond eet? Schrijf je dan in voor het online programma Reclaim Je Gewicht. Je leest er hier meer over.

Laat een reactie achter