Trektocht te paard Umbrië

Trektocht te paard in Umbrië (stuur me een bericht bij interesse!)

trektocht te paard Umbrië

Vredespad Sint Franciscus 

In het najaar van 2023 gaat een lang gekoesterde droom in vervulling. Ik ga namelijk met een groep gelijkgestemden een spirituele trektocht doen over het vredespad van Sint Franciscus van Assisi. Toen ik een aantal jaar geleden Assisi bezocht en ik leerde over dit pad van deze monnik, wist ik al. Dit ga ik doen! Een trektocht te paard over het vredespad van Sint Franciscus in Umbrië. 

Trektocht te paard in Umbrië (MEER INFO VOLGT)

Wat gaan we doen tijdens deze trektocht te paard in Umbrië? Het wordt een heerlijke tijd. 6 dagen rust, ontspanning en yoga helemaal voor jezelf, natuur en de nazomerzon. Als paardenliefhebber, of paardenmeisje kijk je hier misschien al tijden naar uit. We beginnen de dag met een korte yogaflow en eindigen elke dag met een korte meditatie. We starten op DATA VOLGEN in Goccia di Luna en reizen per dag 5 uur te paard van agriturismo naar agriturismo. Hier worden de wij en de paarden van Giordano, onze gids, goed verzorgd. Met een lekker bed en goed eten. Overdag rusten en eten we ook op locaties die hiervoor geschikt en uitgerust zijn. 

Op reis naar jezelf te paard

We starten in Umbertide en reizen via Gubbio, Valfabbrica naar Assisi waar we op zondag aankomen. Daar genieten we van een lunch en keren we per bus met de paarden terug naar Goccia. Op maandag eindigt deze reis en kun je vanaf Florence terugreizen naar Nederland. Deze trektocht te paard in Umbrië is geen stilte retraite, maar de locaties en de tocht bieden genoeg mogelijkheden om je terug te trekken. De retraite staat in het teken van loslaten, acceptatie, reflectie en wat je wilt bereiken. 

Meer informatie

  • We maken gebruik van verschillende agriturismo’s, prachtig gelegen in de heuvels van Umbrië. 
  • Alle sessies en activiteiten worden in het Nederlands door mij begeleid. Er is plaats voor 6 deelnemers. de gids spreekt Italiaans en Engels. En ik kan vertalen als dat nodig is.
  • Deelname kan alleen als je akkoord gaat met de geldende regels in Italië (i.g.v. Corona).
  • Er zijn diverse reismogelijkheden met Transavia naar Perugia voor de heenreis en terug via Florence (haal/brengservice mogelijk)
  • Eventueel bijboeken van extra nachten kan op basis van beschikbaarheid. 
  • Alle dieetwensen en allergieën zijn bespreekbaar, prijzen o.b.v. volpension, met bezetting van 1 persoon per appartement of kamer in Goccia en tijdens de trektocht delen we kamers.

Bij interesse of wil je je aanmelden stuur me een bericht via de contactpagina of mail naar yacintha.pex@gmail.com

De investering in jezelf

Kosten voor deze reis zijn (KOSTEN VOLGEN) excl. reiskosten NL-Umbrië vv. 

Het resterende bedrag betaal je bij vertrek op locatie. Ben je eerder mee geweest op retraite dan krijg je een persoonlijke korting.

 

Wat is er inbegrepen in de prijs?

Prijzen op basis van logies met volpension (ontbijt/lunch/diner/koffie/thee/water), 6 dagen meditatie, 4 dagen trektocht met gebruik van paard (western/alle niveaus). Shuttle van en naar luchthaven is mogelijk. .

Wat denk je? Ga jij ook mee op deze trektocht te paard in Umbrië?

Klinkt dit je allemaal als Italiaanse muziek in de oren, stuur me dan een persoonlijk bericht. Dan hou ik je op de hoogte wanneer deze reis georganiseerd wordt. Deze kan namelijk alleen doorgaan met minimaal 4 deelnemers. Dan kan ik ook pas de agriturismo’s en begeleiding gaan boeken. Via de contactpagina kun je me een bericht sturen.