vitaal vooruit 123

Vitaal vooruit 123 challenge

Mijn vorige blog ging over mijn gratis e-book over het in verbinding brengen van je hart je hoofd en je lijf. Dit is een manier om je balans te vinden en je emoties te leren accepteren en los te laten. In het e-book staan tips en tricks voor ontspanning en oefeningen hoe je kunt leren omgaan met verandering. Niet alleen met coeliakie, maar ook met andere ziektes, scheiding, burn-out of als het roer om moet. Het e-book vind je bij mijn gratis downloads. Vandaag gaat mijn blog over een specifiek deel hiervan, namelijk gezonde voeding en de vitaal vooruit 123 challenge van het voedingscentrum. Hiermee kun je zelf aan de slag.

BGN gewichtscoach

Zoals je misschien wel weet ben ik sinds dit voorjaar BGN gecertificeerd gewichtscoach. Dat betekent dat mijn coaching op gebied van gezonde voeding en gewichtsbeheersing mogelijk vergoed wordt door jouw zorgverzekering. Dit kun je checken op hun website. Gezonde voeding en een goede leefstijl zijn heel belangrijk als je je hoofd, lijf en hart in verbinding wilt krijgen. Ook je geluk wordt in je darmen gemaakt met de juiste hormonen bijvoorbeeld. Dit kan alleen als je gezonde darmflora hebt. En die krijg je door gezond en voedzaam te eten.

Acceptatie van hoe het nu is

Je kunt pas werken aan je lijf als je het eerst volledig accepteert zoals het is. Het heeft je tot nu toe gegeven wat er is, kinderen misschien? Of niet. Ziektes die je liever niet had gehad natuurlijk, maar waar je wel verder mee moet. Misschien ligt de overgang op de loer met allerlei lichamelijk gedoe. Allemaal zaken waar je lijf mee moet leren omgaan en jij en je emoties ook. En waarschijnlijk heeft het het meeste effect op je gewicht.

Persoonlijk advies

Als coach ben ik er voor jou om jou te voorzien van een persoonlijk advies waarmee jij aan de slag kan. Dat kan op verschillende manieren, met een online traject of offline. Individueel of in een groep (Den Haag). Samen kijk ik met jou naar wat jouw lijf nodig heeft aan voeding, de juiste verhoudingen gebaseerd op je dagelijkse activiteiten. Maar dat niet alleen. Omdat ik ook als lifecoach anders naar jou kijk, kun je direct werken aan de acceptatie van wat er is, was en vooral leren loslaten wat er niet meer toe doet. Als je dat doet, zal je namelijk ook makkelijker je extra kilo’s loslaten.

vitaal vooruit 123 challenge

Wil je zelf al aan de slag met tips over gezonde voeding, kijk dan eens op de website van het voedingscentrum. Hier vind je de komende tijd allerlei handige weetjes en recepten over gewicht en beweging. Met de vitaal vooruit 123 challenge kun je heel makkelijk het heft in eigen hand nemen en werken aan een gezondere leefstijl. Deze challenge daagt je uit om dagelijks 1 handje noten, 2 stuks fruit en 3 ons groenten te eten! Wil je een advies op maat, dan ben ik er voor jou! Check mijn website voor diverse trajecten.

Laat een reactie achter