Vitality pack

Het Vitality pack

Wat is het Vitality Pack?
Met het Vitality Pack geven wij organisaties en medewerkers de juiste boost op het gebied van werkplezier. Dit doen wij vanuit de visie ‘wat je aandacht geeft groeit’. Op die manier ondersteunen wij u en uw medewerkers op een positieve manier in het omgaan met stress, spanning en werkdruk. De ingrediënten hiervoor zijn: (ruimte voor) ontwikkeling, zingeving en professionele autonomie. Plezier in je werk draagt bij aan een vitaal leven. Vitale medewerkers zijn flexibeler, positiever, gezonder, presteren beter en zijn duurzaam inzetbaar.

Voor wie?
Het Vitality Pack kan op maat worden samengesteld uit diverse onderdelen en kan worden ingezet op themamiddagen, teambuildingsuitjes of als studiedag. Wij bieden interactieve workshops over gezonde voeding, mindfulness en de heilzame werking van etherische olie tegen spanning en stress. Wij doen mini/speed coaching sessies over loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Hand- en lichaamsmassages met etherische olie behoort ook tot de mogelijkheden. De workshops en presentaties worden verzorgd door het Vitality Pack, een groep zelfstandigen, met ieder hun eigen specialisme.

Wanneer?
Het Vitality Pack is het gehele jaar en voor elke organisatie beschikbaar. Want plezier in je werk, dat heb je het hele jaar!

Meer informatie
Wilt u het Vitality Pack boeken of meer informatie opvragen? Stuurt u ons een persoonlijk bericht of stuur een e-mail naar vitalitypack.workshops@gmail.com

The Vitality Pack
De gezondste impuls voor elke organisatie!