Het Vitality Pack

Het Vitality Pack

 

Vitality Pack voor vitale werknemers

 

Met het Vitality Pack voor gezonde werknemers geef ik organisaties en medewerkers een boost op het gebied van werkplezier. Dit doe ik met (online) trainingen over gezonde voeding en beweging. Hiermee leren mensen betere keuzes te maken. Met oefeningen over mindfulness, meditatie en yoga krijgen uw medewerkers hun gedachten en emoties op orde, waardoor ze stress en spanning beter aankunnen. Ze leren met deze trainingen beter voor zichzelf te zorgen, waardoor een betere balans ontstaat tussen hoofd en lichaam.

Door de training ervaren medewerkers meer rust in het hoofd en kunnen zijn bijvoorbeeld hun werk voor een vakantie beter loslaten. Er ontstaat op die manier ruimte voor meer creativiteit en flexibiliteit.

Recensies

 “Na de groepsmeditatie was ik heel rustig en ontspannen, ik ging met een opgeruimd gevoel de vakantie in.”

” Ik laat me graag leiden door de prettige stem van Yacintha, niets hoeft als het niet goed voelt.”

” De workshop over gezonde voeding was echt een eye-opener.”

 

 

Het Vitality Pack past bij elke onderneming

Het Vitality Pack voor werknemers kan op maat worden samengesteld uit de losse workshops over voeding en lifestyle en yoga en meditatie. Het pakket kan worden ingezet op themamiddagen, teambuildingsuitjes of als studiedag. Deze workshops kunnen zowel online (via Zoom of Teams), op locatie, of bij uw bedrijf gegeven worden.

 

 

Wie is Yacintha Food & Life coach

Ik ben opgeleid tot intuïtieve lifecoach, BGN voedingscoach en voedingsdeskundige. Ik werk op holistische manier aan de fysieke en mentale gezondheid van mijn klanten. Daarnaast heb ik een opleiding 200 YTT Vinyasa yoga opleiding afgerond.

Wilt u het Vitality Pack voor vitale werknemers boeken, of meer informatie opvragen? Neem contact op via het contactformulier of stuur een e-mail.

 

Het Vitality Pack voor werknemers, de gezondste impuls voor elke organisatie!