Het Vitality Pack

Vitality Pack voor vitale werknemers

Vitality Pack voor vitale werknemers

Met dit Vitality Pack geven wij organisaties en medewerkers een boost op het gebied van werkplezier. Dit doen wij vanuit de visie ‘wat je aandacht geeft groeit’. Zo ondersteunen wij u en uw medewerkers op een positieve manier in het omgaan met stress, spanning en werkdruk. Het Pack bestaat uit de volgende onderdelen: persoonlijke ontwikkeling, zingeving en professionele zelfstandigheid. Met als resultaat dat uw werknemer met meer plezier naar het werk komt. Dit levert een positieve bijdrage aan een vitaal leven. Vitale werknemers zijn flexibeler, positiever en daarom gezonder. Zij presteren beter en zijn daarom duurzaam inzetbaar.

Het Vitality Pack past bij elke onderneming

Het Vitality Pack voor vitale werknemers kan op maat worden samengesteld uit de diverse onderdelen. Het kan worden ingezet op themamiddagen, teambuildingsuitjes of als studiedag. Zo bieden wij interactieve workshops over gezonde voeding. Voor de ontspanning verdiepen we ons in mindfulness en de heilzame werking van etherische olie tegen spanning en stress. Ook doen wij mini/speed coaching sessies met uw personeel over loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling. Als extra kunnen we hand- en lichaamsmassages met etherische olie verzorgen. Alles dus voor uw duurzaam inzetbare vitale medewerker!


Wanneer te boeken?

Het Vitality Pack is het gehele jaar en voor elke organisatie beschikbaar. Want plezier in je werk, dat heb je het hele jaar! De workshops en presentaties worden verzorgd door het Vitality Pack, een groep zelfstandigen, met ieder hun eigen specialisme op het gebied van coaching.


Meer informatie

Wilt u het Vitality Pack boeken of meer informatie opvragen? Neem contact op via het contactformulier op de contactpagina of stuur een e-mail.

Het Vitality Pack voor vitale werknemers, de gezondste impuls voor elke organisatie!

het vitality pack voor vitale werknemers foto van vitality pack teamleden