Het Vitality Pack

Vitality Pack

 

Voor vitale werknemers

Hebben uw werknemers nog plezier in hun werk nu ze thuis zitten? Of zijn ze op het werk en lopen ze door alle maatregelen vast?

 

Met het Vitality Pack voor vitale werknemers geef ik organisaties en medewerkers een boost op het gebied van werkplezier. Met (online) trainingen op gebied van mindfulness, meditatie en yoga krijgen uw medewerkers hun gedachten en emoties op orde en kunnen ze de stress van alle dag (en de lockdown) beter aan.

Als coach begeleid ik diverse ondernemingen op deze manier en medewerkers ervaren meer rust in het hoofd en kunnen bijvoorbeeld hun werk voor een vakantie beter loslaten.

 

“Na de groepsmeditatie was ik heel rustig en ontspannen, ik ging met een opgeruimd gevoel de vakantie in.”

” Ik laat me graag leiden door de prettige stem van Yacintha, niets hoeft als het niet goed voelt.”

” De workshop over gezonde voeding was echt een eye-opener.”

 

Het Vitality Pack past bij elke onderneming

Het Vitality Pack voor vitale werknemers kan op maat worden samengesteld en kan worden ingezet op themamiddagen, teambuildingsuitjes of als studiedag. Dit kan zowel online (via Zoom of Teams), op locatie of bij uw bedrijf. Naast mindfulness, meditatie en yoga bied ik ook de mogelijkheid tot het volgen van een interactieve workshop over gezonde voeding en vitaliteit.

 

Wie is Yacintha Food & Life coach

Ik ben opgeleid tot intuïtieve lifecoach, voedingscoach en -deskundige en op dit moment bezig met een opleiding 200 YYT Vinyasa yoga. Wilt u het Vitality Pack boeken of meer informatie opvragen? Neem contact op via het contactformulier of stuur een e-mail.

 

Het Vitality Pack voor vitale werknemers, de gezondste impuls voor elke organisatie!