Het Vitality Pack

Vitality Pack voor vitale werknemers

Vitality Pack voor vitale werknemers
Met dit Vitality Pack geven wij organisaties en medewerkers een boost op het gebied van werkplezier. Dit doen wij vanuit de visie ‘wat je aandacht geeft groeit’. Zo ondersteunen wij u en uw medewerkers op een positieve manier in het omgaan met stress, spanning en werkdruk. Het Pack bestaat uit de volgende onderdelen: persoonlijke ontwikkeling, zingeving en professionele zelfstandigheid. Met als resultaat dat uw werknemer met meer plezier naar het werk komt. Dit levert een positieve bijdrage aan een vitaal leven. Vitale werknemers zijn flexibeler, positiever en daarom gezonder. Zij presteren beter en zijn daarom duurzaam inzetbaar.

Het Vitality Pack past bij elke onderneming
Het Vitality Pack voor vitale werknemers kan op maat worden samengesteld uit de diverse onderdelen. Het kan worden ingezet op themamiddagen, teambuildingsuitjes of als studiedag. Wij bieden interactieve workshops over gezonde voeding, mindfulness en de heilzame werking van etherische olie tegen spanning en stress. Wij doen mini/speed coaching sessies over loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Hand- en lichaamsmassages met etherische olie behoort ook tot de mogelijkheden. Alles voor uw duurzaam inzetbare vitale medewerker! De workshops en presentaties worden verzorgd door het Vitality Pack, een groep zelfstandigen, met ieder hun eigen specialisme op het gebied van coaching.

Wanneer?
Het Vitality Pack is het gehele jaar en voor elke organisatie beschikbaar. Want plezier in je werk, dat heb je het hele jaar!

Meer informatie
Wilt u het Vitality Pack boeken of meer informatie opvragen? Neem contact op via het contactformulier op de contactpagina of stuur een e-mail.

Het Vitality Pack voor vitale werknemers
De gezondste impuls voor elke organisatie!

het vitality pack voor vitale werknemers foto van vitality pack teamleden