Vitality Pack

Het Vitality Pack

Week van het Werkplezier vier je met het ‘Vitality Pack’

Van 11 t/m 15 november is de Week van de Werkstress en deze 5e keer staat deze week in het teken van werkplezier. En dat vinden wij fijn, want dat is onze missie: het vergroten van werkplezier.

Wat is het Vitality Pack?

Met het Vitality Pack geven wij organisaties en medewerkers de juiste boost op het gebied van werkplezier. Dit doen wij vanuit de visie ‘wat je aandacht geeft groeit’. Op die manier ondersteunen wij u en uw medewerkers op een positieve manier in het omgaan met stress, spanning en werkdruk. De ingrediënten hiervoor zijn: (ruimte voor) ontwikkeling, zingeving en professionele autonomie. Plezier in je werk draagt bij aan een vitaal leven. Vitale medewerkers zijn flexibeler, positiever, gezonder, presteren beter en zijn duurzaam inzetbaar.

Voor wie?

Het Vitality Pack kan op maat worden samengesteld uit diverse onderdelen en kan worden ingezet op themamiddagen, teambuildingsuitjes of als studiedag. Wij bieden interactieve workshops over gezonde voeding, mindfulness en de heilzame werking van etherische olie tegen spanning en stress. Wij doen mini/speed coaching sessies over loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Hand- en lichaamsmassages met etherische olie behoort ook tot de mogelijkheden. De workshops en presentaties worden verzorgd door het Vitality Pack, een groep zelfstandigen, met ieder hun eigen specialisme.

Wanneer?

Het Vitality Pack is het gehele jaar en voor elke organisatie beschikbaar. Want plezier in je werk, dat heb je het hele jaar!

Meer informatie

Wilt u het Vitality Pack boeken of meer informatie opvragen? Stuurt u ons een persoonlijk bericht of stuur een e-mail naar vitalitypack.workshops@gmail.com.

The Vitality Pack

De gezondste impuls voor elke organisatie

Wie zijn het Vitality Pack

Wij zijn een groep gedreven freelancers en zelfstandigen die allemaal naast hun reguliere baan werken met de etherische oliën van dōTERRA. Daarnaast werken sommigen als loopbaan en/of lifecoach, of als voedingscoach. Anderen geven naast hun werk, ook massages en aromatherapie met de oliën.