Leve je lijf combi traject

Voeding en Lifestyle coaching

voeding en lifestyle coaching

Gewichtsbegeleiding en lifecoaching

Als jij je ongelukkig voelt maak je minder goede gezonde keuzes als het aankomt op eten. Het gevolg is dat het eten eigenlijk een leegte moet vullen. Dan neemt je gewicht toe, maar je wordt uiteindelijk ook niet gelukkiger. Als jij wilt werken aan dat gezonde gewicht en het maken van de goede keuze is het daarom juist belangrijk om eerst in kaart te brengen welke belemmerende gedachten, emoties of pijn jij voelt. Zolang jij stress ervaart, is je lichaam namelijk in de overlevingsstand en zul je niet af vallen, maar eerder aankomen. Zoek je voeding en lifestyle coaching? Lees dan verder, want ik maakte speciaal het Leve je Lijf combinatie traject.

 

Combinatie coaching

Met dit complete traject kijken we in eerste instantie wat er in je hoofd zit, wat opgeruimd moet worden. Daarna stappen we uit je hoofd, om te voelen waar die emoties vastzitten in je lijf. Eerst leer je die gevoelens kennen en herkennen. Om dat gevoel toe te laten en als laatste los te laten. Vervolgens gaan we pas kijken naar je zwakke momenten als het gaat om eten en de verkeerde keuzes. Het moment waarop snoep, snacks en koek een troost lijken. Je leert hoe je gezonde keuzes maakt die toch lekker zijn. Dus eerst je hoofd op orde en dan werken aan je lijf. Met een combinatie van voeding en lifestyle coaching zorg ik er samen met jou voor dat je hoofd, je hart en je lijf weer in verbinding komen. Het resultaat is dat je lijf minder stress ervaart en het verliezen van gewicht makkelijker wordt.

 

Leve je lijf traject

Dit traject is een combinatie van voeding en lifestyle coaching. Met mijn kennis als voedingscoach en voedingsdeskundige maak ik een advies op maat wat betreft je dagelijkse voeding. Het traject bestaat uit 9 sessies, waarvan 1 intake en 3 lifecoaching sessies. Daarnaast besteden we 5 sessies aan voedingscoaching en begeleiding. Dit kun je vergelijken met het Eet bewust Leef bewust traject. We kijken naar je eetmomenten en hoe dat beter kan. Of je genoeg eet en of dat wat je eet ook goede voeding is wat jouw lijf nodig heeft. Geen streng dieet, niets ingewikkelds, geen calorieën tellen. Kleine aanpassingen die passen bij jouw lifestyle.

 

Kosten: € 350,- incl. BTW

 
Bij de recensies lees je wat andere klanten bereikten met dit traject. Of boek een gratis Lichtpuntje als je wilt weten of dit traject bij jou past.