fbpx

Vrolijke glutenvrije feestdagen met de gratis checklists

De feestdagen staan om de hoek en die staan eigenlijk altijd in elke cultuur in het teken van eten. Eten is een sociale bezigheid en eten en voor elkaar zorgen verbindt. Sharing is caring. Maar ja, wij mogen natuurlijk niet altijd zomaar iets delen met iemand. Althans als de ander zijn eten met ons deelt. Een gegeven paard mag je niet in de bek kijken. Ook dat nog. Wil jij nou zeker weten dat anderen rekening houden met jou en je durft diegene dus ook echt te vertrouwen, bespreek dan van te voren de mogelijkheden. In mijn voorlaatste blog van dit jaar deel ik nog een keer mijn gratis checklists met je.

Checklist dieetwens glutenvrij

Met deze checklist weet je ‘zeker’ dat als jij ergens gaat eten en men rekening wil houden met jou, je familie of je vrienden, men ook echt begrijpt wat glutenvrij inhoudt. Dus niet alleen een glutenvrij stokbroodje in huis halen, maar ook rekening houden met kruisbesmetting en verborgen gluten in producten waarvan jij wel weet dat het erin zit, maar de gastheer misschien niet. Je kunt deze checklist ook uitbreiden met een van de gratis kaartjes. Ik heb coeliakie of Dit lust ik graag. Je vindt de checklist en de kaartjes op mijn website bij de freebies. Super populair want samen al meer dan 1000 keer door jullie gedownload. Oh ja ook handig in de checklist is ook een deel opgenomen over lactosevrij!

De winterbarbecue

Ga je misschien lekker barbecueën om een haardvuur, want een goeie bbq op zijn tijd, kan natuurlijk ook in de winter, dan heb je zeker iets aan de checklist glutenvrije barbecue. Een van de favoriete checklists, want al meer dan 600 keer gedownload. Je vindt er tips en tricks voor een goede barbecue en waar je als gastheer op moet letten om het ook voor mensen met een dieetwens glutenvrij leuk te maken. Je eigen bbq meenemen scheelt een hoop gedoe, maar voor het maken van gerechtjes en hoe je het beste kunt bereiden en opdienen, niet te missen checklist. Ook deze vind je op mijn pagina bij de freebies.

De glutenvrije vakantiechecklist

Ga je lekker weg, op wintersport of genieten van de zon? Print dan deze checklist uit als voorbereiding op je reis. Stapsgewijs leg ik je uit waar je aan moet denken, vanaf het begin tot het eind. Ook deze checklist is al bijna 600 keer gedownload.

Cadeautjes van mij voor jou

Beschouw de checklists als een kerstcadeau van mij voor jou. Ze zijn gratis. Ik zou het leuk vinden als je je bij het downloaden direct inschrijft voor mijn nieuwsbrief. Ik heb de bovengenoemde checklists (en ook de checklist kruisbesmetting, voor een glutenvrije start van je huishouding) met liefde en aandacht gemaakt voor iedereen die glutenvrij eet en leeft, of voor mensen die coeliaken in hun omgeving hebben en rekening houden met deze ingewikkelde dieetwens. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief dan mis je niets. In de nieuwsbrief lees je ook meer over mijn werk als coeliakiecoach. Want heb je meer hulp nodig dan alleen een afvinklijstje, onze ziekte is meer dan dat, dan ben ik er voor jou. Met een uitgebreide intake stellen we samen voor jou haalbare doelen op. Doelen zoals met meer zelfvertrouwen uit eten gaan (want ja anderen vertrouwen begint bij vertrouwen en geloven in jezelf), of sterker in je schoenen leren staan en vaker voor jezelf kiezen (lees: je grenzen leren aangeven). Hier werken we in 5 sessies aan, met oefeningen om te leren ontspannen en vooral ook goed te leren voelen wat voor jou goed voelt. Op mijn coachingpagina lees je meer over het coeliakie traject en de andere lifecoaching trajecten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *