nieuwe website Yacintha Food & Life coach Google preview

Welkom op mijn nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website Yacintha Food & Life coach. Vanaf vandaag heb ik een gloednieuwe website. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost en niet alleen mij maar ook mijn dierbare websitebouwer. Zonder hem was dit niet gelukt. In mijn blog van vandaag vertel ik wat je kunt vinden op mijn nieuwe website en wat ik voor jou als coach kan betekenen.

Bloggen werd coaching

Twee jaar geleden begon ik als blogger om mezelf en anderen te helpen hun weg te vinden in het glutenvrije leven. Gaandeweg merkte ik dat ik een trouwe schare volgers kreeg op Facebook en later op Instagram. Wat mij opviel en waar ik zelf ook tegenaan liep, na de diagnose van Coeliakie op latere leeftijd, dat er weinig tot geen begeleiding is hierin. Wel op medisch vlak, maar niet op het sociaal emotionele vlak. En dat gemis ben ik zelf gaan opvullen. Ik volgde een coachopleiding en begeleidde het afgelopen jaar 3 oefenklanten in een coach traject en heel veel volgers op Facebook met tips en adviezen.

Nieuwe website

Door de uitbreiding van mijn dienst als coach, voldeed mijn blogpagina niet meer. Deze zijn natuurlijk wel meeverhuisd naar de nieuwe site. Je vindt ze op de blogpagina. Alle nieuwe volgende blogs zullen hier verschijnen. Je kunt je hier ook aanmelden als volger.

Trajecten en sessies

Daarnaast vind je op mijn nieuwe site meer informatie over mij, mijn eigen ontwikkeling en wat Coeliakie mij gebracht heeft. En wat ik daarin voor jou kan betekenen. Je leest er meer over de coachingsessies en trajecten die ik aanbied en de kosten. Je kunt je aanmelden voor mijn nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van mijn nieuwste blogs en bij blijft over de ontwikkelingen op het gebied van Coeliakie. Heb je geen Coeliakie, maar heb je wel te dealen met veranderingen in je leven en het loslaten van zaken in het verleden. Ballast waar je vanaf wil. Ook daarvoor bied ik een passend traject.

Zij van Glutenvrij

Mijn missie is niet alleen het helpen van mensen zoals ik, met coeliakie, maar ook het vergroten van de bewustwording van deze auto-immuunziekte bij diverse horeca en op scholen. Op de pagina Zij van Glutenvrij vind je naast tips en adviezen over de ziekte en het verplichte glutenvrije dieet, ook informatie over bedrijfsadvies – en presentaties en gastlessen voor het MBO.

Meer informatie

Ben je nog niet helemaal overtuigd van wat ik voor jou kan betekenen? Lees dan vooral de pagina met tevreden klanten en coachees. Er komt bovendien nog meer want ik ben begonnen met een opleiding Voedingscoach, dus kun je binnenkort ook voedings- en leefstijl tips van mij verwachten. Voor nu heet ik je in ieder geval welkom op de nieuwe website van Yacintha Food & Life coach.

Stay tuned.

Note 2020: inmiddels is mijn website nog verder vernieuwd en ben ik afgestuurd voedingsdeskundige en BGN gewichtsconsulent.

2 gedachten over “Welkom op mijn nieuwe website!

Laat een reactie achter