welkom vernieuwde website

Welkom op mijn vernieuwde website

Vorig jaar kwam de eerste versie van mijn website online en nu een jaar later is hij echt helemaal af, helemaal mij. Ik ben er heel erg blij mee en ik hoop dat jullie je weg er goed kunnen vinden. Welkom op mijn vernieuwde website.

Coeliakie en glutenvrij

Je vind er ten eerste nog steeds informatie over coeliakie en het glutenvrije dieet. Ook mijn blogs met tips en adviezen over deze immuunziekte kun je er terugvinden. Om het makkelijk te maken is er ook een zoekfunctie. Mijn blogs zijn inmiddels uitgegroeid tot een coachingpraktijk en daar vind je op mijn site ook alle informatie over.

Coachtrajecten

Ik bied trajecten aan voor mensen met coeliakie, maar ook met andere levensveranderende gebeurtenissen kun je bij mij terecht. Ik help je met hulpvragen over hoe verder na een burn-out, scheiding, verlies van dierbare of werk of omdat je wilt leren luisteren naar je intuïtie.

Intuïtieve coaching

Want de meeste van bovenstaande hulpvragen hebben vaak een gemeenschappelijke grotere vraag. Hoe vertrouw ik op mezelf, mijn gevoel en hoe laat ik me niet meer leiden door angst of belemmerende gedachten. Of wat anderen van mij vinden. Omdat ik werk als intuïtieve coach, voel ik aan wat jij nodig hebt. Ik gebruik meer dan alleen het gesproken woord om tot de essentie te komen van wat jou bezighoudt, waar je verdriet vasthoudt en waar de emoties verscholen liggen. Op basis van de vier bekende energieën, de emotionele, mentale, fysieke en spirituele begeleid ik jou naar jouw coachdoel.

Voedingscoach

Geheel nieuw op mijn site is de voedingscoaching die ik aanbied. Mijn opleiding tot BGN gewichtsconsulent heb ik bijna afgerond en na het behalen van mijn diploma worden deze trajecten mogelijk (voor een deel) vergoed door jouw zorgverzekering. Wil je nu al starten met gezonder eten en leven, zonder streng dieet, maar met kleine aanpassingen in jouw voedingspatroon, dat kan.

Unieke combinatie coaching

Uniek is de combinatie van lifecoaching en de begeleiding in gezonde voeding. Want je kunt pas met je lijf aan de slag als je het eerst leert accepteren en leert dat sommige zaken van invloed zijn op jouw gewicht. Een van die zaken is stress, in al zijn vormen! Samen werken we aan jouw complete vitaliteit in een gecombineerd traject, waarin jij ook je eigen doel stelt.

Etherische olie

Sinds een half jaar ben ik enorme fan van de etherische olie van doTERRA. Ik gebruik het naast mijn privéleven ook bij de coachtrajecten als dat gepast en gewenst is. Ik vertel je er graag meer over op mijn site.

Lichtpuntje

In januari introduceerde in het gratis Lichtpuntje. Dit is een gesprek van een half uur waarin jij het onderwerp bepaalt en ik jou de goede weg op help met het vinden van een antwoord. Of om te bekijken of wij bij elkaar passen. Je boekt een Lichtpuntje via de website of via mijn Facebookpagina.

Je bent dus van harte welkom op mijn vernieuwde website. Kom je snel op bezoek op www.yacinthapex.nl? Dan kun je namelijk zelf ook lezen wat mijn klanten over mij te vertellen hebben.

Laat een reactie achter