Over Yacintha

Over lifecoach Yacintha

Over Yacintha foto chakra's

What doesn't kill you makes you stronger

Wie ben ik als lifecoach

 
Wie is lifecoach Yacintha? Ik hou van de warmte, van de zon en de kracht van de maan. Daarom probeer ik ook meer te leven met de standen van de maan. Vroeger was ik bijvoorbeeld altijd wakker met volle maan. Nu ik weet hoe dat komt kan ik daar meer rekening mee houden. Ik maak bijvoorbeeld met wassende en volle maan intenties en met afnemende en nieuwe maan is het tijd voor reflectie.
Ik hou net als mijn man en dochter ook van Italië. De mensen en de vrolijkheid en de schoonheid van het land. Mijn lievelingskleur is paars. De kleur van vrouwelijk, passie en creativiteit. Ik besteed veel aandacht aan mijn huis, gezin, tuin, kat en hond en na de drukte vind ik rust in mindfulness, meditatie en yoga. Inmiddels ben ik zelfs yogadocent. Hier lees je er meer over.

 

Coeliakie op latere leeftijd

Op latere leeftijd kreeg ik de diagnose coeliakie, vandaar mijn glutenvrije leesstijl. Mijn leven ging toen onverwachts overhoop. Het glutenvrije dieet toepassen is een heftig proces voor een kookfanaat als ik. Ook op sociaal gebied verandert er op dat moment van alles. Op de koop toe kreeg ik ook een burn-out en nog wat andere ziektes, zoals LS en endometriose. Ondertussen had ik mijn oude leven nog niet losgelaten en het nieuwe nog niet geaccepteerd. En dat gaat niet samen. Maar deze weg heeft me wel gebracht waar ik nu ben! Ik ben gegroeid, heb mijn kracht teruggevonden. En nu mag ik jou begeleiden om je hoofd, je hart en je lijf weer in verbinding te brengen met elkaar.

 

Lifecoaching

Om mezelf en anderen te helpen begon ik een blog als Zij van Glutenvrij. Maar ik merkte dat er vooral behoefte was aan meer begeleiding. Daarom volgde ik De Nieuwe Coach Opleiding bij Dolly en begon ik met het intuïtief coachen op basis van de 4 energieën. Inmiddels heb ik mijn coaching uitgebreid naar het coachen van zelfbewuste vrouwen met uiteenlopende hulpvragen over verandering en acceptatie. Daarnaast deed ik ook een voedingsdeskundige en gewichtscoach opleiding bij Civas en Kosmeoo Health. Voor een groter bereik ben ik sinds juli 2021 aangesloten bij Balansportaal.nl

Voedingscoach

Met deze diploma’s kan ik naast de lifecoaching ook gericht coachen op gezonde voeding en leefstijl. Het past dus in de visie van holistisch coachen op alle vlakken en energieën. Ik ben BGN geaccrediteerd en sommige trajecten worden vergoed door de zorgverzekeraars. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Want een vitaal leven begint bij het maken van een gezondere keuze en beweging die past bij jou.

 

Yoga en olie

Naast mijn coachingspraktijk ben ik ook yogadocent en werk ik ook in mijn coaching met etherische olie. Je leest erover in de submenu’s .

 

Aan het werk

Wil je nog meer weten over wie lifecoach Yacintha is en mijn manier van werken ga dan naar mijn coaching pagina. Daar lees je wat ik voor jou kan doen. Wil je weten wat ik voor anderen deed die mijn trajecten volgden? Hun ervaringen lees je bij de recensies.

Over Yacintha