Over Yacintha

Over Yacintha Food & Life coach

Over Yacintha foto chakra's

What doesn't kill you makes you stronger

Yacintha Food & Life coach

Wie is Yacintha als coach? Ik hou van de warmte van de zon en de kracht van de maan. Daarom probeer ik ook steeds meer te leven met de standen van de maan. Bijvoorbeeld door creatie tijdens wassende maan en reflectie bij afnemende maan. Ik hou ook ontzettend veel van Italië en van de kleur paars. Dat is de kleur van vrouwelijkheid, passie en creativiteit. Die creativiteit leg ik niet alleen in het glutenvrij koken en bakken, maar ook in mijn bedrijf en mijn website. Ik besteed veel tijd aan mijn gezin en huis. Na de drukte vind ik thuis rust in meditatie, mindfulness en yoga.

 

Coeliakie op latere leeftijd

Op latere leeftijd kreeg ik de diagnose coeliakie. Toen ging mijn leven overhoop. Het glutenvrije dieet leren kennen en toepassen is een heftig proces voor een kookfanaat als ik. Ook op sociaal gebied verandert er op dat moment van alles. Op de koop toe kreeg ik ook een burn-out, omdat ik alle ballen in de lucht wilde houden. Ondertussen had ik mijn oude leven nog niet losgelaten en het nieuwe nog niet geaccepteerd. En dat gaat niet samen. Maar deze weg heeft me wel gebracht waar ik nu ben! Ik ben gegroeid, heb mijn krach teruggevonden. En nu mag ik jou helpen om je hoofd, je hart en je lijf weer in verbinding te brengen met elkaar.

 

Coaching

Om mezelf en anderen te helpen begon ik een blog als Zij van Glutenvrij. Maar ik merkte dat er vooral behoefte was aan meer begeleiding. Daarom volgde ik De Nieuwe Coach Opleiding bij Dolly en begon ik met het intuïtief coachen op basis van de 4 energieën. Inmiddels heb ik mijn coaching uitgebreid naar klanten met uiteenlopende hulpvragen over verandering en acceptatie. Van alle markten thuis dus.

Zij van Glutenvrij coaching

Voedingscoach

In 2019 ben ik gestart met de opleiding voedingscoach/gewichtsconsulent bij Kosmeoo Health. Met dit diploma kan ik naast de lifecoaching ook gericht coachen op gezonde voeding en leefstijl. Als ik in mijn BGN diploma heb behaald dan kunnen sommige trajecten vergoed worden door de zorgverzekaars. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Want een vitaal leven begint bij gezond eten.


dōTERRA aromatherapie en etherische olie

Sinds kort ben ik fan van de natuurlijke olie van dōTERRA. Ik ben er inmiddels van overtuigd dat deze krachtige bron uit de natuur ook ondersteunt bij coaching. Ik zet dan deze dan ook in als dat gewenst is. Hier lees je er meer over.

Meer info

Wil je meer weten over mijn manier van coaching ga dan naar mijn coachingspagina. Daar lees je wat ik voor jou kan doen. Wil je weten wat ik voor anderen deed die mijn trajecten deden? Hun ervaringen lees je bij de testimonials