Workshop gezonde voeding

Interactieve workshop voor bedrijven

Workshop gezonde voeding en leefstijl voor bedrijven

Overgewicht is een groeiend probleem. Naast mijn coachingspraktijk waar ik particulieren begeleid naar gezond gewicht, bied ik ook workshops aan aan bedrijven. Overgewicht heeft niet alleen gevolgen voor de gezondheid van uw medewerkers, maar ook voor uw bedrijf. Mensen met overgewicht zijn vaker ziek en lopen grotere kans op diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Omdat steeds meer ondernemers dat weten, wordt vitaliteit en duurzaamheid steeds belangrijker in een onderneming.


Voedingscoach

Als voedingscoach kan ik u daarbij helpen. In mijn werk maak ik gebruik van informatie en middelen van het voedingscentrum. Deze informatie gebruik ik ook in de workshop Gezonde Voeding en Leefstijl voor bedrijven. Met deze workshop leren medewerkers het verschil tussen een slechte en een gezondere keuze wat betreft voeding. Ik doe dit op basis van het goed, beter best principe. Hiermee zorg ik voor meer bewustwording voor een gezonde leefstijl. Andere onderdelen die aan bod komen zijn: vitaliteit, balans tussen werk en privé en het omgaan met stress en emotie.


Afwisselende workshop

De workshop bestaat uit oefeningen en groepsopdrachten, afgewisseld met beeld en geluid. De training is laagdrempelig en daardoor geschikt voor iedere medewerker. De workshop duurt een uur en de maximale groepsgrootte is 35 personen. De kosten voor een workshop zijn op te vragen via e-mail of het contactformulier.

Workshop gezonde voeding en leefstijl voor bedrijven