Workshop gezonde voeding

Interactieve workshop voor bedrijven

Workshop gezonde voeding en leefstijl voor bedrijven

Naast mijn coachingspraktijk, bied ik ook workshops over voeding en leefstijl aan bedrijven, want overgewicht is een groeiend probleem. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de gezondheid van uw medewerkers zelf, maar ook voor uw bedrijf. Omdat steeds meer ondernemers dat weten wordt vitaliteit en duurzaamheid steeds belangrijker in een onderneming.
In mijn werk als voedingscoach maak ik gebruik van informatie en middelen van het voedingscentrum. Deze gebruik ik ook in de workshop Gezonde Voeding en Leefstijl voor bedrijven.
Met deze workshop leren medewerkers het verschil te maken tussen een slechte en een gezondere keuze wat betreft voeding. Hiermee zorg ik voor bewustwording van de leefstijl.Er komen ook andere andere onderdelen aan bod die invloed hebben op de vitaliteit zoals bijvoorbeeld balans tussen werk en privé en het omgaan met stress en emotie.

De workshop is door de afwisseling met oefeningen en beeld laagdrempelig en geschikt voor iedere medewerker. De workshop duurt een uur en wordt afgewisseld met groepsopdrachten en oefeningen. De maximale groepsgrootte is 35 personen. De kosten voor een workshop zijn op te vragen via e-mail of het contactformulier

Workshop gezonde voeding en leefstijl voor bedrijven