Yogaretraite mei 2022 Umbrie

Yogaretraite mei 2022 in Umbrie

yoga retraite mei 2022 Umbrie

IK GA HET ECHT DOEN! GA JE MEE OP REIS MET MIJ? YOGARETRAITE MEI 2022 UMBRIE

Het is het meest spannende dat ik ooit gedaan heb. Het was eerst gewoon een bedenksel, toen werd het een droom en toen ik het uitsprak en de plannen vorm kregen werd het werkelijkheid. Ik ga een yogaretraite in mei 2022 in Umbrië in Italië organiseren. Vier dagen van 5 t/m 8 mei 2022.

WAT GAAN WE DOEN?

Wat gaan we doen tijdens deze yogaretraite in mei 2022 in Umbrie. Het wordt een heerlijke tijd, 4 dagen rust, ontspanning en yoga helemaal voor jezelf. Hier heb je al 2 jaar (of meer) naar uit gekeken. Er is elke dag 2 keer yoga voor alle niveaus en/of meditatie in alle vormen, zoals hatha, slowflow en een yoga nidra sessie om echt helemaal te ontspannen. Het is geen stilte retraite, maar de locatie biedt genoeg mogelijkheden om je terug te trekken. De retraite staat in het teken van het maken van nieuwe plannen en intenties in het voorjaar!

PAARDRIJDEN VOOR DE LIEFHEBBER

Verder kun je (leren) paardrijden, gaan we zelf koken en een dag naar Assisi, echt een magische plek in Umbrië. Om echt te ontspannen zijn er ook nog massages en een korte 1 op 1 sessie met mij als je dat wilt.

MEER INFO

  • We maken gebruik van de agriturismo Goccia di Luna, prachtig gelegen in de heuvels van Umbrie. Ik kom er zelf al 4 jaar met heel veel plezier en kom er helemaal tot rust. Zelfs in de drukte van de zomervakantie.
  • Alle sessies en activiteiten worden in het Engels begeleid, tenzij er geen Italiaanse deelnemers zijn dan doe ik mijn sessies in het Nederlands.
  • Deelname kan alleen als je akkoord gaat met de geldende regels in Italië.
  • Er zijn diverse reismogelijkheden met Transavia naar Rome of Perugia (evt. haal/brengservice mogelijk)
  • Eventueel bijboeken van extra nachten kan op basis van beschikbaarheid. De eerste overnachting is op 4 mei. De retraite begint op 5 mei en eindigt zondag 8 mei.
  • Alle dieetwensen en allergieën zijn bespreekbaar, prijzen o.b.v. volpension, met bezetting van 1 persoon per appartement of kamer.

Bij interesse of wil je je aanmelden stuur me een bericht via de contactpagina of mail naar yacintha.pex@gmail.com

VROEGBOEKKORTING

Early birds tot 31 januari 2022 € 769,- , daarna betaal je 799,- excl. reiskosten NL-Umbrie vv. Ekam leden betalen het early bird tarief.

WAT IS ER INBEGREPEN IN DE PRIJS

Prijzen op basis van volpension (ontbijt/lunch/diner), 4 dagen yoga en meditatie, paardrijden (alle niveaus), leren koken, massages en indien gewenst een 1 op 1 sessie. Shuttle eventueel mogelijk van en naar luchthaven. Het bezoek aan Assisi is op eigen kosten.