Yogaretraite mei 2024 Umbrië

Yogaretraite mei 2024 Umbrië

yoga retraite oktober 2022

Yogaretraite mei 2024 Umbrië (data en prijs volgen asap)

In het voorjaar organiseer ik wederom een yogaretraite naar Umbrië. Deze yogaretraite is van mei in Umbertide, Italië. We beginnen op zaterdagavond en eindigen op woensdag in de middag. 4 dagen yoga, meditatie en ontspanning. 

Wat gaan we doen?

Wat gaan we doen tijdens deze yogaretraite in mei 2024 in Umbrië? Het wordt een heerlijke tijd, 4 dagen rust, ontspanning en yoga helemaal voor jezelf. Hier heb je al jaren naar uit gekeken. Er is elke dag 2 keer yoga voor alle niveaus en/of meditatie in alle vormen, zoals hatha, slowflow, yin, en een yoga nidra sessie om echt helemaal te ontspannen. Het is geen stilte retraite, maar de locatie biedt genoeg mogelijkheden om je terug te trekken of wat te wandelen. De retraite staat in het teken van loslaten, acceptatie en je dromen waarmaken. Net als ik heb gedaan!

Paardrijden voor de liefhebber

Verder maken we een buitenrit met de paarden van ongeveer 1,5 uur, gaan we zelf koken en een dag naar Assisi. Echt een magische plek in Umbrië. Vind je paarden spannend of heb je geen ervaring, maar ben je toch nieuwsgierig, dan kun je een les nemen in de bak of mee op de wagen. In Assisi heb je de mogelijkheid tot het bezoeken van een wijngaard met paard en wagen. Om echt te ontspannen zijn er ook nog massages en een korte 1 op 1 coachsessie met mij.

Meer info

  • We maken gebruik van de agriturismo Goccia di Luna, prachtig gelegen in de heuvels van Umbrië. Ik kom er zelf al 6 jaar met heel veel plezier en kom er helemaal tot rust. Zelfs in de drukte van de zomervakantie. De eigenaren kunnen niet wachten ons weer te ontvangen. In mei 2024 is het de laatste keer dat ik de reis naar deze plek organiseer
  • Alle sessies en activiteiten worden in het Nederlands door mij begeleid. Er is plaats voor 7-9 deelnemers. Minimale deelname is 4 personen.
  • Deelname kan alleen als je akkoord gaat met de geldende regels in Italië (i.g.v. Corona indien van toepassing)
  • Er zijn diverse reismogelijkheden met Transavia naar Perugia voor de heenreis en terugreis op ….
  • Eventueel bijboeken van extra nachten kan op basis van beschikbaarheid. Transfers zijn dan niet inbegrepen.
  • Alle dieetwensen en allergieën zijn bespreekbaar, prijzen o.b.v. volpension, met bezetting van 1 persoon per appartement of kamer. Bij dubbele bezetting blijft de prijs gelijk, maar kunnen er meer mensen mee.
  • Een agriturismo is een landbouwbedrijf met logiesmogelijkheden. Het is vergelijkbaar met een B&B maar geen hotel. Bij Goccia di Luna worden olijven verbouwd en paarden gehouden voor trektochten en lessen. Er is een restaurant maar geen bar die constant open is.

Bij interesse of wil je je aanmelden stuur me een bericht via de contactpagina of mail naar yacintha.pex@gmail.com

 

De investering in jezelf

De reis kost inclusief €.  Deze prijs is excl. reiskosten NL-Umbrië vv.  Je betaalt eerst een aanbetaling van €,- aan mij. Het resterende bedrag betaal je bij vertrek op locatie. 
 

Wat is er inbegrepen in de prijs?

Prijzen op basis van logies met volpension (ontbijt/lunch/diner/koffie/thee/water), 4 dagen yoga en meditatie, paardrijden (of rit met de koets), leren koken, massages, bezoek aan een wijngaard met proeverij met paard en wagen, en indien gewenst een 1 op 1 coachsessie. 

Shuttle (gratis) van en naar luchthaven is mogelijk op…. De lunch en andere versnaperingen in Assisi is op eigen kosten. We eten daar een heerlijke pizza.

Het enige wat je zelf moet regelen is je vlucht bij Transavia naar Perugia op …

Wat denk je? Ga jij ook mee op yogaretraite in mei 2024..

Nu alvast een plekje reserveren, mail me of stuur een bericht via de contactpagina. Volg me op insta voor indrukken en filmpjes van de vorige reizen.