Yogaretraite september 2022 Umbrië

Yogaretraite september 2022 Umbrië

yoga retraite oktober 2022

Yogaretraite september 2022 Umbrië

Omdat mijn eerste retraite zo’n succes was heb ik besloten er gelijk nog een te plannen. Ik organiseer daarom een yogaretraite in september 2022 naar Umbrië. We gaan 6 dagen dit keer. Een hele dag langer dan de eerste retraite. Voor meer rust, yoga en ontspanning. Van 21 t/m 26 september gaan we weer naar Umbrië in Italië.

WAT GAAN WE DOEN?

Wat gaan we doen tijdens deze yogaretraite in september 2022 in Umbrië. Het wordt een heerlijke tijd, 6 dagen rust, ontspanning en yoga helemaal voor jezelf. Hier heb je al 2 jaar (of meer) naar uit gekeken. Er is elke dag 2 keer yoga voor alle niveaus en/of meditatie in alle vormen, zoals hatha, slowflow en een yoga nidra sessie om echt helemaal te ontspannen. Het is geen stilte retraite, maar de locatie biedt genoeg mogelijkheden om je terug te trekken. De retraite staat in het teken van loslaten, acceptatie en je dromen waarmaken. Net als ik heb gedaan!

PAARDRIJDEN VOOR DE LIEFHEBBER

Verder maken we een trektocht met de paarden van ongeveer 1,5 uur, gaan we zelf koken en een dag naar Assisi. Echt een magische plek in Umbrië. Vind je paarden eng of heb je geen ervaring, maar ben je toch nieuwsgierig, dan kun je een les nemen in de bak of mee op de wagen. In Assisi heb je de mogelijkheid tot het bezoeken van een wijngaard met paard en wagen. Om echt te ontspannen zijn er ook nog massages en een korte 1 op 1 coachsessie met mij als je dat wilt.

MEER INFO

  • We maken gebruik van de agriturismo Goccia di Luna, prachtig gelegen in de heuvels van Umbrië. Ik kom er zelf al 5 jaar met heel veel plezier en kom er helemaal tot rust. Zelfs in de drukte van de zomervakantie. De eigenaren kunnen niet wachten ons weer te ontvangen.
  • Alle sessies en activiteiten worden in het Nederlands door mij begeleid. Er is plaats voor 7 deelnemers.
  • Deelname kan alleen als je akkoord gaat met de geldende regels in Italië (i.g.v. Corona).
  • Er zijn diverse reismogelijkheden met Transavia naar Perugia voor de heenreis en terug via Florence (haal/brengservice mogelijk op 21 en 26 sept)
  • Eventueel bijboeken van extra nachten kan op basis van beschikbaarheid. De eerste overnachting is op woensdag 21 september. De retraite is op maandag 26 september afgelopen.
  • Alle dieetwensen en allergieën zijn bespreekbaar, prijzen o.b.v. volpension, met bezetting van 1 persoon per appartement of kamer.

Bij interesse of wil je je aanmelden stuur me een bericht via de contactpagina of mail naar yacintha.pex@gmail.com

De investering in jezelf

Kosten voor deze reis zijn € 1059,- excl. reiskosten NL-Umbrië vv. Het eerste deel betaal je aan mij als aanbetaling €344-. Het resterende bedrag betaal je bij vertrek op locatie. Ben je eerder mee geweest op retraite dan krijg je een persoonlijke korting.

 

WAT IS ER INBEGREPEN IN DE PRIJS

Prijzen op basis van logies met volpension (ontbijt/lunch/diner/koffie/thee/water), 6 dagen yoga en meditatie, paardrijden (western/alle niveaus), leren koken, massages en indien gewenst een 1 op 1 coachsessie. 

Shuttle van en naar luchthaven is mogelijk op 21 en 26 september. op 21 september halen we deelnemers op van Perugia en op 26 september kun je naar Florence worden gebracht.

Het bezoek aan Assisi is op eigen kosten, evenals bezoek aan de wijngaard. Kosten wijnproeverij ca € 50,-.

Wat denk je? Ga jij ook mee op yogaretraite in september 2022 naar Umbrië.

 

AANMELDEN KAN TOT 30 SEPTEMBER. WEES SNEL WANT DE VLUCHTEN NAAR PERUGIA EN VAN FLORENCE WORDEN NU SNEL DUURDER.