Zakelijke Diensten

Zakelijke diensten voedingscoach voedingsdeskundige

Voeding vitaliteit en leefstijl
Onder deze submenu’s vind je mijn zakelijke diensten, want ook bedrijven kunnen bij mij terecht. Mijn diensten zijn onderverdeeld in Zij van Glutenvrij, het Vitality Pack en de bedrijfsworkshops gezonde voeding en leefstijl
Naast mijn coachingsactiviteiten ben ik dus ook een ondernemer met zakelijke klanten.

Als Zij van Glutenvrij test ik glutenvrije producten en schrijf er reviews en blogs over. Ik doe dit voor diverse fabrikanten en leveranciers, PR-bureaus en groothandels. Voorbeelden hiervan zijn Albert Heijn en Italian Market.
Daarnaast verzorg ik met de zakelijke diensten voedingscoach voedingsdeskundige gastlessen op het MBO en trainingen voor de horeca over het omgaan met dieetwensen en coeliakie in het bijzonder.

Maar je kunt mij ook inhuren als coach voor workshops over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Als voedingsdeskundige verzorg ik een interactieve workshop en zorg ik voor de bewustwording van een gezonde leefstijl van uw werknemer. Werknemers die leren om bewuste keuzes te maken, zijn gezonder en duurzamer inzetbaar. In de submenu’s lees je er meer over.
Wil je lezen wat mijn zakelijke partners zeggen over onze samenwerking, lees dan de testimonials