Zij blogt, coacht en geeft advies.

Wat ik jou wil laten ontdekken, leren en laten zien is dat jij het waard bent. Ook als je Coeliakie hebt, juist als je Coeliakie hebt.
Het maakt niet uit, hoe of waarom je bij mij terecht bent gekomen. Heb je dezelfde ziekte als ik? Hetzelfde meegemaakt? Feit is dat jij nu dit leest en bij mij bent uitgekomen.
Je bent niet moeilijk, lastig of negatief! Je bent op zoek naar jezelf of naar antwoorden hoe het leven voor jou makkelijker kan. Dat is gedrag en geen eigenschap! En gedrag kun je veranderen. Ik houd jou die spiegel voor.
De grootste tool daarbij is het vertrouwen op je intuïtie. Daar gaan we samen naar op zoek. Daarnaast ga je leren de weerstand los te laten en te accepteren dat je niet altijd alles kunt veranderen. Pas als je loslaat kun je zien waarom juist jou iets is overkomen en wat het jou heeft gebracht. Jij bent het waard, want jij bent jij, ook mét je “stomme ongezellige” dieet.
Coaching is helpen helen en leren zien, De antwoorden zitten in jou zelf en ik help ze te vinden, met compassie en empathie.
En als het hart ja zegt en het hoofd niet heel hard nee! Dan is het goed…Waag die sprong jouw diepte in!

Laat een reactie achter