vakantie Zij van Glutenvrij

Zij van Glutenvrij gaat op vakantie

Mijn vakantie checklist, de barbecue checklist en al mijn favoriete glutenvrije vakantie adressen in Italië kun je terugvinden in mijn blogs. Dus Zij van Glutenvrij kan met een gerust hart even op vakantie. We gaan als we niet toch weer een tweede lock down krijgen, onbezorgd naar Italië. Maar er moeten eerst nog wat dingetjes af.

De coeliakie challenge

Van 14 tot 19 juli kun je meedoen met mijn gratis Facebook Challenge om ontspannen te leren leven met coeliakie. Een leuke en laagdrempelige challenge, die begint met een live op 14 juli om 20.00 uur. Voor iedereen die meer wil leren over glutenvrij leven, voor jezelf opkomen, je stem laten horen. Met posts, filmpjes en handige tips en adviezen. De challenge is voor mensen met diagnose de coeliakie of nog zoekende naar, als je het zelf hebt of iemand in je gezin, familie of omgeving. Ik geef on top of alles wat ik ga delen ook nog twee mooie sessies weg. Een 1 op 1 coachingsessie van 1 uur en een supermarktsafari, waarin ik met jou ga kijken naar wat er in de supermarkt allemaal nog wel kan!

Reclaim je gewicht programma

Los van Zij van Glutenvrij ben ik ook voedingscoach en hiervoor heb ik pas mijn eerste online programma gelanceerd. Ik heb al mooie reviews gekregen van tevreden klanten, die het heft weer in eigen handen wilden nemen. Regie over je vitale en gezonde leven, je hebt er namelijk maar een. Omdat de komende weken al mijn energie in de challenge gaat zitten, staat dit programma even stil. Wil je gaan werken aan een gezondere leefstijl en leren betere keuzes te maken, dan kun je je weer inschrijven voor dit programma vanaf 14 augustus. Check mijn website voor meer details en de kosten.

Tsja die energie

Je hebt het misschien al gevolgd in mijn stories, maar met mijn energie gaat het niet altijd even goed. Ik sta op de wachtlijst voor een grote operatie, omdat ik al sinds mijn puberteit endometriose heb. Dit zorgt voor abnormaal bloedverlies en pijn. Ik ben hieraan al heel vaak geopereerd toen ik jong was. Nu is de tijd gekomen dat mijn baarmoeder verwijderd wordt en de overgang mij minachtend toelacht. Omdat mogelijk een deel van mijn darmen ook is aangedaan, kan het zijn dat ook daar een stukje van wordt verwijderd. Als het eenmaal zover is (na de vakantie), neem ik jullie mee in die reis…Want niet alleen coeliakie is een onbekende ziekte, endometriose is dat ook en dat terwijl 1 op de 10 vrouwen deze ziekte heeft. Om goed uitgerust aan de operatie te beginnen gaat Zij van Glutenvrij dus met haar gezin ook echt op vakantie en eruit. Na de operatie ben ik namelijk zeker een maand aan huis gekluisterd.

Positive vibes

Wat mij ondertussen wel mega veel energie geeft zijn dus juist de leuke dingen zoals het reclaim je gewicht programma en die supertoffe challenge waar ik al zoveel inschrijvingen voor heb! En het feit dat ik mijn baan heb opgezegd om juist alle tijd en energie aan mijn praktijk te kunnen besteden. Dat dat straks even op zich laat wachten neem ik maar voor lief! Ondertussen heeft die stap ervoor gezorgd dat er allerlei andere kansen en ideeën op mijn pad zijn gekomen en daar maak ik dankbaar gebruik van. Maar eerst gaat Zij van Glutenvrij dus even op vakantie. Tot half augustus.

Ik wens je een mooie vakantie, wat ga jij doen?

Laat een reactie achter