Glutenvrije producttest maaltijden Kooc

Zij van Glutenvrij test: glutenvrije maaltijden van Kooc.nl

Deze week een blog over een glutenvrije producttest met de maaltijden van Kooc.nl. Als jullie mijn Instagram trouw volgen, dan heb je gezien dat ik voor de vakantie 3 maaltijden heb mogen testen van Kooc.nl. Kooc maakt verantwoorde kant en klaar maaltijden met genoeg verse groenten, vers vlees of vis, of vegetarische varianten. Alle maaltijden zijn glutenvrij. Dat is dus echt superhandig. Vandaag lees je wat ik – en mijn familie- van de maaltijden vond.

Vegan Salade met Falafel

Deze salade is heerlijk gevuld en de balletjes falafel zijn lekker gekruid. De portiegrootte is voldoende voor één persoon. Er hoort eigenlijk een frisse saus bij, maar die ontbrak helaas bij mijn pakket. De bloemkool en zoete aardappel zijn knapperig, net als de sla en de quinoa niet te hard of te zacht. Best een uitdaging voor kant en klaar, wat minimaal 5 dagen goed moet blijven in de koelkast. De humus was echt een verrassing. Ik maak dat eigenlijk altijd zelf omdat ik kant en klare eigenlijk niet zo lekker vindt, maar deze vond mijn man ook heel lekker, die een hapje mee mocht proeven.

Japanse Bowl met Kip en Cashewnoten

Deze maaltijd moet even worden opgewarmd. Dit kan in de verpakking in de oven. Van de smaak gaat niets verloren. Ook deze maaltijd was een smakelijk hapje en meer dan voldoende voor één persoon. De taugé en broccoli ook in dit gerecht weer lekker knapperig, een verassing wederom. Wij koken altijd vers of ingevroren zelf gekookte maaltijden, maar wat een cadeautje was ook dit gerecht weer. Lekker met voedzame volkoren rijst. Door de gember en rode peper een licht pittige smaak die echt doet denken aan Aziatische gerechten. Een topper wat ons betreft. De glutenvolle man, heeft opgegeten wat ik niet meer op kreeg. “Proef je niets van, glutenvrij”! Nou weten wij dat natuurlijk allang, maar ik deel het graag toch nog even.

Wilde Zalm met Rode Rijst en Zeekraal

Dit was echt een parel, die zachte topping van kerrie, wortel en ui, was echt superlekker. Zeekraal had ik nog nooit op, maar bevat ontzettend veel goede voedingsstoffen en anti-oxidanten en heeft een lekkere zilte smaak. De zalm was lekker zacht, niet te gaar of te hard, precies de goede smaak en textuur. Al met al een super succes en zeker een aanrader om wat van in huis te halen.

Meer informatie

Naast dat Kooc zorgt voor het gebruik van duurzaam voedsel, gebruiken ze ook duurzaam verpakkingsmateriaal. Veel van hun maaltijden zijn geïnspireerd door voedingsgoeroe Ralph Moorman. Je kunt de maaltijden ook invriezen. Ik weet niet hoe de textuur dan blijft, maar ik zou zeggen probeer het eens. Het is het geld meer dan waard. Meer weten over leveringsvoorwaarden, prijzen en -tijden, check de website www.kooc.nl!

En hou ons in de gaten, wellicht komt er nog een winactie die jaar met Zij van Glutenvrij en Kooc.nl!

PS: ik ben niet omgekocht voor deze review van de glutenvrije producttest maaltijden van Kooc. Ik ontving de producten gratis, maar daar hingen verder geen voorwaarden aan vast wat betreft de recensies! To keep things clear. Wil jij jouw producten ook door mij laten testen? Neem contact op via mijn website.

Laat een reactie achter