Angela's glutenvrije snackhoekje

Zij van Glutenvrij testte Angela’s glutenvrije snackhoekje

Een paar weken geleden werd er een enorme doos bezorgd, door de man van Angela. Daar was eindelijk onze langverwachte bestelling. Hier hadden we, net als vele anderen, weken naar uitgekeken. Angela bezorgt namelijk haar snacks en andere lekkernijen aan huis op bestelling, maar niet wekelijks of op afroep. Bij mijn eigen bestelling vond ik een nog grotere collectie snacks en broodjes om te proberen…en wat hebben we genoten. Lees hier onze recensie over Angela’s glutenvrije snackhoekje

Met liefde en zorg bereid

Ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen. Met hoe verzorgd en netjes alles eruit ziet. Met liefde gemaakt en ingepakt in schattige zakjes met lintjes. Buiten de tijd die het proces van bakken inneemt, neemt zij ook daar de tijd voor. Het een zag er nog smakelijker uit dan het andere. We hadden een groot brood en een stokbrood, kaas-uienbroodjes, een gehaktbroodje en verschillende snacks, zoals bitterballen, kaasballetjes, kipnuggets en garnalenkroketjes. Die laatste gingen direct dezelfde avond in de airfryer, want het was frites en snacks dag. Wat een feest. Toen het geserveerde op was (ik had de helft in de vriezer gelaten), heb ik de rest ook meteen uit de vriezer gehaald, want iedereen wilde meer. Ook mijn glutenvolle moeder en man. De snacks zijn mooi en stevig en goed gepaneerd, zonder dat het een kartonnen korst wordt, wat je bij veel glutenvrij ziet. Voor de volgende bestelling heb ik ook de mozzarellasticks besteld.

Kaas-uien broodjes

Het brood, de koffiebroodjes en chocoladebroodjes, het stokbrood wat we aten bij de kaasfondue, allemaal even lekker. Knapperig waar het hoort, zacht en fluffy als je dat verwacht. Met echte smaken, geen rommel toegevoegd. De kaas-uienbroodjes, daar kreeg ik echt water van in mijn mond. Goed gevuld, goede kaas, geen nepkaas, wat je vaak ziet in kant en klaar. Dit was iets wat ik echt had gemist al die jaren. De kersenempanada’s en zoete bapao’s waren ook heel erg lekker.

Witte deegbal? Niet bij Angela

Ik ben eigenlijk nooit fan geweest van de witte deegballen met een hartje hartig in het midden. Maar de bapao’s van Angela waren echt heel erg lekker. De pittige variant is precies zoals het hoort volgens mijn man die ze wel graag eet. Hij vond deze lekkerder dan die uit de winkel. De hartige empanada’s waren ook heerlijk gekruid en het deegflapje knapperig, precies goed. Dat je bijna denkt: Is dit wel echt glutenvrij…

Roze koeken

Het eerste wat opging was de chocolade fudge. Daar heeft ook verder niemand van gegeten behalve ik. Het zakje was gewoon ineens op. Roze koeken glutenvrij zijn er inmiddels al wel van verschillende merken, maar deze komt toch wel erg dichtbij hoe een roze koek hoort te smaken. Angela had er zelfs een paar versierd voor mijn dochter, die ze met smaak heeft opgegeten. De andere zoete broodjes waren ook heerlijk, zoals het rozijnenbroodje en het chocoladebroodje. Alles vanuit de vriezer even opwarmen in een opgewarmde oven. Een ware traktatie. Je vindt Angela’s glutenvrije snackhoekje op Facebook.

Inmiddels is alles op, op een rozijnenbrood na. Die gaat deze week op…en dan is de vriezer leeg voor de volgende lading zaterdag! Wij kijken ernaar uit.

Lieve Angela, bedankt dat je dit doet. Je maakt veel mensen blij en geeft het gevoel terug dat wij ook gewoon lekker kunnen eten! Dat hebben veel mensen nodig met deze onhandige ziekte. Maar wees ook lief voor jezelf! Dat verdien je.

Ik ben niet omgekocht door Angela om dit blog te schrijven. Deze review is meer dan verdiend!

Een gedachte over “Zij van Glutenvrij testte Angela’s glutenvrije snackhoekje

  1. Dit klinkt heerlijk en eerlijk.
    Kan er ook besteld worden op texel?
    Ik wil het bestelde ook ophalen in den Helder, misschien zijn er meer texelaars die willen bestellen?

Laat een reactie achter