Coeliakie coaching

Coeliakie coach Zij van Glutenvrij

Coeliakie coach Zij van Glutenvrij

 

Acceptatie van coeliakie

Ik ben Yacintha, coeliakie coach Zij van Glutenvrij. Zoek je begeleiding omdat je coeliakie hebt? Dan zit je goed bij mij, want als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat het is om op latere leeftijd je leefstijl en je dieet zo drastisch te moeten aanpassen. Ik was namelijk al 42 toen ik de diagnose coeliakie kreeg en dat zorgde voor een complete mindset verandering. In eerste instantie voor mezelf. En daarna voor familie, vrienden, mijn werkomgeving en mijn sociale leven.

 

Zoveel vragen

Als je het lastig vindt om voor jezelf op te komen in een restaurant. Je wilt niet als “moeilijk” gezien worden door je familie of vrienden. Zou je graag willen leren hoe je je huishouden glutenvrij maakt? Of wat je moet doen na een glutenfout? Met al deze vragen kan ik jou begeleiden in het proces van de acceptatie van coeliakie en het aanleren van het glutenvrije dieet. Ik ontwikkelde hiervoor een speciaal traject.

Help ik heb coeliakie traject

Dit traject van 6 sessies is bedoeld om je te leren omgaan met de ziekte coeliakie en het glutenvrije dieet. We bekijken tijdens de uitgebreide intake waar jij behoefte aan hebt. Meer zelfvertrouwen? De acceptatie van de ziekte? Het verdriet om iets wat niet meer wordt wat het was? Door dit traject leer je samen met mij de nieuwe mogelijkheden zien. Als je dat wilt, en je woont in de buurt dan ga ik een keer met je op supermarktsafari. Zo leer ik je om je zien wat er wel kan of hoe je kunt omgaan met de stress in de winkel, als je het even niet meer ziet. Want echt, ik, coeliakie coach Zij van Glutenvrij weet hoe je je voelt.

Kosten:

€399,- incl. BTW.

 

Direct aan de slag

Wil je direct aan de slag, dan kun je nu al mijn glutenvrije checklists downloaden. Ze zijn gratis als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. De link vind je hieronder.

Wil je weten wat andere klanten met coeliakie vonden van mijn coaching, of hoe ik ze geholpen heb? Lees de testimonials van tevreden klanten die jou voorgingen.