Zakelijke Diensten

Zakelijke diensten van Yacintha

Diverse zakelijke diensten

Ben je op zoek naar de zakelijke diensten van coach Yacintha, zoals Zij van Glutenvrij? Lees dan verder. Onder deze submenu’s vind je alles terug, want ook bedrijven kunnen bij mij terecht. Mijn diensten zijn onderverdeeld in Zij van Glutenvrij, de workshops voor bedrijven en het Vitality Pack. Mijn nieuwste dienst: Bedrijfsmeditatie vind je bij de bedrijfsworkshops.

 

Zij van Glutenvrij zakelijk

Als Zij van Glutenvrij test ik glutenvrije producten en schrijf er reviews en blogs over. Ik doe dit voor diverse fabrikanten en leveranciers, PR-bureaus en groothandels. Voorbeelden hiervan zijn Albert Heijn en Italian Market. Heeft u een nieuw glutenvrij product dat op de markt komt? Ik hoor het graag van u.

 

Gastlessen omgaan met dieetwensen en allergenen

Daarnaast verzorg ik gastlessen op het MBO en trainingen voor de horeca over het omgaan met dieetwensen, allergenen en coeliakie in het bijzonder. Hier kunnen ook ziekenhuizen, cateringbedrijven etc. gebruik van maken.

 

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Maar je kunt mij ook inhuren als coach voor workshops over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Als voedingsdeskundige verzorg ik een interactieve workshop en zorg ik voor de bewustwording van een gezonde leefstijl van uw werknemer. Werknemers die leren om bewuste keuzes te maken, zijn gezonder en duurzamer inzetbaar. Mijn nieuwste dienst is bedrijfsmeditatie voor gezonde medewerkers die werk en privé in balans willen houden.

Wil je lezen wat mijn zakelijke partners zeggen over onze samenwerking, lees dan de testimonials.