Zakelijke Diensten

Zakelijke diensten van Yacintha

Wat ik zakelijk kan betekenen

Op deze pagina vind je de zakelijke diensten van Yacintha, zoals bijvoorbeeld de gastlessen van Zij van Glutenvrij of workshops over vitaliteit. Onder deze submenu’s kun je alles vinden, want ook bedrijven kunnen bij mij terecht voor gezonde vitale werknemers.

 

Gastlessen omgaan met dieetwensen en allergenen

Als Zij van Glutenvrij verzorg ik gastlessen op het MBO en trainingen voor de horeca over het omgaan met dieetwensen, allergenen en coeliakie in het bijzonder. Hier kunnen ook ziekenhuizen en cateringbedrijven gebruik van maken. Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe iemand met de een dieetwens zich voelt in een restaurant of in het ziekenhuis. Je leest er meer over in het submenu.

 

 

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Maar je kunt mij ook inhuren als coach voor workshops over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Als voedingsdeskundige verzorg ik een interactieve workshop en zorg ik voor de bewustwording van een gezonde leefstijl van uw werknemer. Werknemers die leren om bewuste keuzes te maken, zijn gezonder en duurzamer inzetbaar.

 

Bedrijfsyoga, mindfulness en massages

Mijn nieuwste dienst bestaat uit bedrijfsmeditatie, mindfulness en yoga voor gezonde medewerkers, eventueel uitgebreid met massages. Zo leren medewerkers hun werk en privé in balans te houden. Je leest meer over de zakelijke diensten van Yacintha in de submenu’s.

Wil je lezen wat mijn zakelijke partners zeggen over onze samenwerking, lees dan de testimonials.