Contact

Contact Yacintha Food & Life coach

Contact en meer informatie over Yacintha Food & Life coach

Ik hoor graag meer van jou. Wie ben jij en hoe kan ik jou begeleiden? Welke coaching of informatie zoek jij? Vul onderaan het formulier in, dan neem ik contact met je op.

Als je een Lichtpuntje boekt, dan kun je een half uur sparren met mij over een onderwerp van jouw keuze, iets wat jou bezighoudt. Op die manier  kun je bekijken of mijn coaching bij jou past. Het Lichtpuntje kun je aanvragen via het onderstaande formulier.

Wil je alvast lezen wat anderen vonden mijn coaching, wat ik ze leerde en hoe ze nu in het leven staan? Lees dan de recensies.

Bent u ondernemer en wilt u contact of meer informatie over inhoud en prijzen van gastlessen voor het MBO of een bedrijfstraining omgaan met dieetwensen. Of wilt u een bedrijfsworkshop over gezonde voeding en vitaliteit voor uw medewerkers organiseren? Heeft u interesse in het Vitality Pack? Neemt contact op via het onderstaande formulier.

Voor meer informatie over coeliakie en het glutenvrije dieet ga naar de website van het NCV.

contact Yacintha Food Life coach

Yacintha Pex
Alikruikhof 8
2492 SG Den Haag

KvK 34348501

Telefoon: 06-24238896

E-mail: info@yacinthapex.nl 

Yoga docent (200RYT Yoga Alliance)

Aangesloten bij: Balansportaal & BGN

    Contact pagina Yacintha