Workshops voor vitale werknemers

Vitale werknemers

 

Yoga mindfulness en massages voor bedrijven

 

In de huidige tijd met toenemende werkdruk, personeelstekorten en meer uitval van personeel is het belangrijkrijk om uw medewerkers gezond en fit te houden. Niet alleen fysiek, maar ook psychisch. Met yoga mindfulness en massages bied ik bedrijven een totaalpakket voor gezonde, blije werknemers.

Yoga is voor iedereen

Ik verzorg laagdrempelige yogalessen en mindfulness in kleine groepen. Hierin werken we met ademhaling en houding met voor ieder lichaam een aanpassing als dat nodig is. Yoga is namelijk voor iedereen. Met yoga en mindfulness word je je niet alleen bewuster van je lichaam maar ook van je ademhaling. Hiermee creëer je rust in je hoofd en meer concentratie.

 

Ontspannende massages

Daarnaast ben ik opgeleid en gecertificeerd AromaTouch massage therapeut en verzorg ik massages op locatie. Deze massage is ontspannend, versterkend, ontgiftend en revitaliserend tegelijk door het gebruik van verschillende etherische olie. Ik werk met het CPTG goedgekeurde merk doTERRA. Meer hierover leest u onder het submenu van de homepage. Dus hebben uw medewerkers een extraatje verdiend, overweeg dan deze massage!

Bovenstaande workshops bied ik als eenmalige dienst aan, of met terugkerend karakter. Richtlijn kosten: €150,- (excl. BTW) voor 1,5 uur voor 15 personen bij eenmalige workshop (offline). Prijs voor een massage van 45 minuten €75,- (excl. BTW). Met yoga mindfulness en massages voor bedrijven heeft u de basis in huis voor gezonde en vitale werknemers.

 

Workshop gezonde voeding en leefstijl

Overgewicht is een groeiend probleem. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de gezondheid van uw medewerkers, maar ook voor uw bedrijf. Zo zijn mensen met overgewicht vaker ziek en lopen zij grotere kans op diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Omdat steeds meer ondernemers dat weten, wordt vitaliteit en duurzaamheid steeds belangrijker in een onderneming.

 

Voedingscoach

Als voedingscoach kan ik u helpen met de bewustwording van uw medewerkers. Met deze workshop leren zij het verschil tussen het maken van een slechte en een gezondere keuze in hun voeding. Ik doe dit op basis van het goed, beter best principe. We bespreken valkuilen en belemmeringen en gaan dieper in op wat een lichaam nodig heeft om gezond te blijven. Hiermee zorg ik voor meer bewustwording en op den duur een gezondere leefstijl. De workshop duurt een uur en de maximale groepsgrootte is 35 personen. Prijs op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in de workshops gezonde voeding of yoga mindfulness en massages voor bedrijven? Meer informatie en de kosten zijn op te vragen via e-mail of het contactformulier

 

 

Workshop gezonde voeding en leefstijl voor bedrijven