Yogatherapie traject

Yogatherapie bij trauma en verdriet

Yogafilosofie en coaching gecombineerd

Na mijn coachings- en yoga docenten opleiding heb ik me verder verdiept in traumayoga, yoga bij verwerking van verdriet en yoga nidra. Met deze kennis combineer ik de yogafilosofie met coaching. Hiermee heb ik nog meer bagage om je op een dieper intensiever niveau te kunnen begeleiden. Dit is het traject yogatherapie bij trauma en verdriet.

 

Meer dan het aannemen van een houding

Yoga gaat namelijk niet alleen over het doen van een yogales op een mat in een yogaschool. Yoga begint pas echt als je van de mat afstapt en het geleerde in het dagelijks leven in praktijk brengt. Dat kun je leren met het yogatherapie voor trauma en verdriet traject. Je herkent oude wonden en wat dit voor effect heeft op de keuzes die je nu maakt. Je gaat deze emoties doorvoelen binnen elke energie, niet alleen fysiek, maar ook mentaal, emotioneel en spiritueel. Daarmee kun je bewuster leren ademen waardoor je je veilig voelt in je eigen lichaam. In het traject yogatherapie voor trauma en verdriet leer je (ademhalings-) oefeningen, visualisaties, mindfulness, yogahoudingen en meditaties in 6 sessies.

 

Persoonlijk traject yogatherapie

 

Het traject yogatherapie voor trauma en verdriet met 6 livesessies van 60 minuten kost € 359,-. Deze sessies kunnen eventueel ook online via videobellen plaatsvinden als je wat verder weg woont.

 

Digitaal traject

Dit traject is er ook in verkorte digitale vorm. Het programma kun je doen in eigen tijd en kost € 47,- (werkboek met oefeningen zonder persoonlijke sessies). Dit is ook een mooie manier om te zien of deze vorm van coaching bij je past.

 

Meer info

 

Wil je meer weten, vraag dan een Lichtpuntje aan. Op de website van Balansportaal lees je er ook meer over. Bij de recensies lees je wat andere klanten bereikten.

yoga voor trauma en verdriet