Yogaretraite mei 2024 Umbrië

Yogaretraite mei 2024 Umbrië

yoga retraite oktober 2022

Yogaretraite mei 2024 Umbrië 

In het voorjaar organiseer ik wederom een yogaretraite naar Umbrië. Deze yogaretraite is van 11 t/m 15 mei in Umbertide, Italië. We beginnen op zaterdagavond en eindigen op woensdag na het diner. 4 dagen yoga, meditatie en ontspanning. 

Wat gaan we doen?

Wat gaan we doen tijdens deze yogaretraite in mei 2024 in Umbrië? Het wordt een heerlijke tijd, ruim 4 dagen rust, ontspanning en yoga helemaal voor jezelf. Hier heb je al jaren naar uit gekeken. Er is elke dag 2 keer yoga voor alle niveaus en/of meditatie in alle vormen, zoals hatha, slowflow, yin, en een yoga nidra sessie om echt helemaal te ontspannen. Het is geen stilte retraite, maar de locatie biedt genoeg mogelijkheden om je terug te trekken of wat te wandelen. De retraite staat in het teken van loslaten, acceptatie en je dromen waarmaken. Net als ik heb gedaan!

Paardrijden voor de liefhebber

Verder maken we een buitenrit met de paarden van ongeveer 1,5 uur, gaan we zelf koken en een dag naar Assisi. Echt een magische plek in Umbrië. Vind je paarden spannend of heb je geen ervaring, maar ben je toch nieuwsgierig, dan kun je een les nemen in de bak of mee op de wagen. In Assisi heb je de mogelijkheid tot het bezoeken van een wijngaard met paard en wagen. Om echt te ontspannen kun je ook nog een massage en een coachsessie met mij boeken,

Meer info

  • We maken gebruik van de agriturismo Goccia di Luna, prachtig gelegen in de heuvels van Umbrië. Ik kom er zelf al 7 jaar met heel veel plezier en kom er helemaal tot rust. Zelfs in de drukte van de zomervakantie. De eigenaren kunnen niet wachten ons weer te ontvangen. In mei 2024 is het mogelijk de laatste keer dat ik de reis naar deze plek organiseer
  • Alle sessies en activiteiten worden in het Nederlands door mij begeleid. Er is plaats voor 7-9 deelnemers. Minimale deelname is 4 personen.
  • Deelname kan alleen als je akkoord gaat met de geldende regels in Italië (i.g.v. Corona indien van toepassing)
  • Er zijn diverse reismogelijkheden met Transavia naar Perugia voor de heenreis en terugreis op zaterdag en woensdag.
  • Eventueel bijboeken van extra nachten kan op basis van beschikbaarheid. Transfers zijn dan niet inbegrepen.
  • Alle dieetwensen en allergieën zijn bespreekbaar.
  • Een agriturismo is een landbouwbedrijf met logiesmogelijkheden. Het is vergelijkbaar met een B&B maar geen hotel. Bij Goccia di Luna worden olijven verbouwd en paarden gehouden voor trektochten en lessen. Er is een restaurant maar geen bar die constant open is. Je beddengoed en handdoeken worden niet verwisseld, je bed wordt niet opnieuw dagelijks opgemaakt.
  • In mei is het zwembad nog dicht maar er is wel een hottub voor ons.

Bij interesse of wil je je aanmelden stuur me een bericht via de contactpagina of mail naar yacintha.pex@gmail.com

 

De investering in jezelf

Je kunt je retraite helemaal zelf samenstellen. Er zijn drie mogelijkheden.
Retraite incl, massage en coaching kost €960,-. De massage is dan bij een masseur van de locatie.
Retraite incl. massage zonder coaching kost €940,-. Je kunt hierbij kiezen uit een holistische massage door de masseur van de locatie of een aromatouch massage van mij,
Retraite excl. massage incl. coaching kost €940,-
Retraite excl. massage en coaching kost €900.-
Bij 4 deelnemers gaat de reis door en doe je een aanbetaling aan mij, Het restant betaal je op locatie aan het einde van de reis.
 

Wat is er inbegrepen in de prijs?

Prijzen op basis van logies met volpension, 1 persoonsbezetting. (ontbijt/lunch/diner/koffie/thee/water), Na/bij elke maaltijd krijg je 2 kopjes heerlijke koffie inclusief. Drink je meer koffie of wil je iets anders dan water drinken bij de maaltijd, dan kan dat ook. Dit wordt bij de eindafrekening verrekend. Na elke yogasessie is er koffie/thee.

4 dagen yoga en meditatie. Als het weer het toelaat doen we yoga buiten en een avondmeditatie onder de sterren.

Paardrijden (of rit met de koets), koken van een Italiaanse maaltijd, een bezoek aan een wijngaard met proeverij met paard en wagen, Wat betreft de massage kun je kiezen voor een algemene weldadige massage door een masseur of een AromaTouch massage door mij verzorgd.

Transfer van en naar luchthaven is mogelijk op zaterdag en woensdag.

Versnaperingen in Assisi is op eigen kosten. Omdat we na het bezoek aan de stad de wijnproeverij doen, lunchen we niet in Assisi.

Het enige wat je zelf moet regelen is je vlucht bij Transavia naar Perugia op zaterdagavond en woensdagavond.

Wat denk je? Ga jij ook mee op yogaretraite in mei 2024., mail me of stuur een bericht via de contactpagina. Volg me op insta voor indrukken en filmpjes van de vorige reizen. Meld je aan via een bericht aan mij via de contactpagina.

Lukt het niet om in mei mee te gaan, dan probeer ik als de retraite van mei vol is een laatste retraite te organiseren in de laatste twee weken van juni. Wil je je hiervoor vast opgeven, dan kan dat ook via een bericht aan mij