Testimonials

Wat klanten over mij zeggen

Op deze pagina lees je de recensies, reviews, testimonials van tevreden klanten van mijn coachingstrajecten en mijn zakelijke diensten.

Anoniem

Yoga voor trauma en verdriet

Ik heb vlak na elkaar twee miskramen gehad. Via het programma 'Yoga bij trauma en verdriet' heeft Yacintha mij geholpen om dit verdriet een plek te kunnen geven. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor. Haar coaching voelt heel vertrouwd en er is ruimte voor alle gevoelens, emoties en gedachten die om aandacht vragen. Middels mooie oefeningen en handvaten die ze aanreikt gedurende de sessies is het gelukt om de rust en mezelf te herpakken. Ik zou haar absoluut bij iedereen aanraden. Yacintha is een kanjer en doet dit echt vanuit haar eigen hart. Twijfel je nog? Niet nodig, gewoon voor gaan.

V.W.

LIfecoaching

Het hele traject heeft heel persoonlijk gevoeld juist door ervaringen te delen 2 kanten op. Er was altijd ruimte voor dat wat er op dat moment speelde. We hadden het aan het eind van een sessie meestal even over wat te doen tijdens de volgende sessie. Maar niks lag vast. Paste het op dat moment niet bij mij, dan keken we naar wat dat wel was. Denk daarbij aan yoga nidra sessies of visualisaties over mijn perfecte vrije dag.  Ik ervaarde vanuit Yacintha een open houding een open energie waar makkelijk mee te koppelen is. Ik vertelde dingen zo makkelijk en ben tot dingen gekomen waar ik zelf het bestaan niet meer van wist. Je stelt zelf met hulp je doelen op. Ik vond het leuk dat op een creatieve manier te doen en deze worden besproken tijdens de sessies. Yacintha was altijd bereikbaar ik kon en mocht altijd appen en soms stelde ze zelf een vraag over hoe het met mij ging.

N.B.

Lifecoaching coeliakie

Yacintha vraagt goed door en prikkelt ook om situaties vanuit een andere invalshoek te bekijken...zonder oordeel. Ik voelde me heel veilig en nieuwsgierig tijdens de sessies. Yacintha stuurt soms een appje wat uitnodigend is om als je ergens tegenaan loopt om te delen. ik heb mijn doelen (vastgeroeste patronen, stilstaan bij emotie, meer energie aan het einde van de dag) ruimschoots gehaald. Ik voel me wijzer na dit traject.

Sandra

Begeleiding gezond gewicht

Ik zie Yacintha als een gezondheidscoach. Ze is toegewijd en lief en biedt een luisterend oor. Ze brengt structuur aan in onze eetgewoontes, helpt met het samenstellen van dagmenu's en leert me koken.

S.S.

EFT coaching

Ik vond het bijzonder om mee te maken dat EFT zoveel los kan maken met wat eenvoudige handelingen lijken. Na de EFT voelde ik me rustig, alsof er iets is opgeruimd in mijn lijf.

M.P.

Lifecoaching coeliakie

Het vertrouwen dat ik voel tussen mij en Yacintha maakte dat ik mezelf kon overgeven aan alle emotie. Alle emotie, zo voelde het, die enorme brok in mijn keel kwam los en resulteerde in tranen, tranen om de coeliakie, die ik mezelf nooit echt heb toegestaan.

Afton

Food & Life coaching

Aanrader! Yacintha kijkt naar wat jij nodig hebt en wat bij jou past. Zelf krijg ik begeleiding bij een gezond gewicht en EFT. Ze zorgt ervoor dat je doelen realistisch en haalbaar worden op een hele fijne manier. Ik ben ontzettend tevreden over de sessies.

Anoniem

Begeleiding Gezond Gewicht

Ik doe de coaching gezond gewicht bij Yacintha en ik voel me fijn en veilig bij haar. Ik kan alles met haar delen wat mij dwars zit in onze 1 op 1 sessies. Ze geeft goede tips over gezonde voeding die ik meteen in de praktijk kan brengen. Ik heb inmiddels gekozen voor een vervolgtraject, zodat ze mij nog langer kan begeleiden naar een gezond gewicht.

LvO

Coachtraject Make your own luck

Je oordeelt niet. Ik kreeg veel complimenten voor de vorderingen die ik maakte. Soms zag ik deze zelf niet. Maar zorgde jij dat ik het wel zag. Dit had ik nodig. Ik vond het ook fijn dat ons traject online was. Daardoor kon ik thuis, in mijn eigen veilige omgeving praten. En hoefde ik als het wat heftiger was, niet meer alleen naar huis te rijden.

Eveline M

Coachtraject Make your own luck

Yacintha heeft mij geleerd dat mijn gevoel oké is. Dat ik hulp kan vragen als ik het nodig heb. Ze leerde me oefeningen waarmee ik mijn paniek in de winkel de baas kan als ik iets niet kan vinden of niet direct zie of iets glutenvrij is. Daardoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Daniele B.

Coachtraject Make your own luck

Toen mijn leven compleet op zijn kop stond door een scheiding en nieuwe baan kwam ik bij jou terecht. Jij hebt mij met tips en oefeningen, je warme integere aanpak geholpen de balans terug te vinden. Door jou is mijn leven weer op de rit.

Wendy

Reclaim Je Gewicht (onine)

Wat een waardevolle informatie. Ik had nooit gedacht dat ik juist meer moest gaan eten om af te vallen. En de tijd nemen om te eten en goed voor mezelf te zorgen, in plaats van dat ik voor anderen zorg. Ik ben binnen een week al een kilo kwijt. Praktische tips en duidelijke informatie. Dank je wel dat je me op weg geholpen hebt.

C.G.

Reclaim je Gewicht (online)

Een echte eye-opener terwijl ik wel wist wat er fout ging in mijn eetpatroon. Maar met deze feiten onder mijn neus is het makkelijker, met een handig dagmenu als voorbeeld, waar ik zelf op kan voortborduren.

Nathan

Deelnemer Begeleiding Gezond Gewicht

Door haar positieve insteek en goede gezonde adviezen heeft zij mijn leven een stuk aangenamer gemaakt. Mijn grote dank daarvoor Yacintha. Je bent een powervrouw.

Diverse deelnemers

Yoga Challenge

Jouw yoga challenge spreekt me zo aan, omdat je met jouw hart en gevoel spreekt, dat maakt het prettig om naar te kijken. Ik vind de filmpjes van de yoga challenge zo top gemaakt. Duidelijk en goed te volgen. Ik probeer elke dag een nieuwe houding. Wat een goed initiatief van je om op deze manier mensen in contact te brengen met yoga! Zelf vind ik het fijn om beetje context te hebben zoals die jij geeft in het startfilmpje

Jacqueline

doTERRA detox

Ik heb bij Yacintha de doTERRA detox gedaan. Zij is heel professioneel, begeleidt je goed, geeft goed advies en heel deskundig! Ik voelde mij daarna weer lekkerder in mijn vel. En slik nu als onderhoud de (LLV) vitamines nog. Zeker fijn in deze corona-tijd . Ik zou zeggen probeer het zelf ook eens.

JV

Combicoaching food & life traject Gezond Gewicht

Ik voel me beter, omdat ik het verschil begin te zien en voelen. Ik ben wat afgevallen en ik weet nu dat het ook mogelijk is om nog meer af te vallen als ik die snoep momenten helemaal schrap. Mijn dagelijkse strijd en dan denk ik aan jouw woorden; heb ik het daadwerkelijk nodig? Verandert er iets als ik dit allemaal opeet? Ik raad Yacintha aan omdat zij weet waarover ze het heeft en ze doet dit met heel haar hart en volledige inzet. Zij denkt mee, zorgt en geeft veel steun. Iedereen is anders en daar past zij de sessies ook op aan. Volgens het boekje werkt niet altijd, het verandert vaak en die flexibiliteit om het anders te doen ervaar ik erg positief, want ik krijg niet het gevoel dat de sessies als “het moet zo” lopen.

YvO

Deelnemer Begeleiding Gezond Gewicht

Door de foodcoaching van Yacintha weet ik nu waar mijn zwakke momenten liggen. Ik heb geleerd hoe daarmee om te gaan en om gezondere keuzes te maken.

A.

Yoga Challenge

Je bent als een echte coach, positief. Ik heb al heel lang niets gedaan, omdat ik steeds minder kon. Het zorgt ervoor dat ik erg zwaar geworden ben, echt krakkemikkig, slecht slaapt (icm met overgang) dus k..! Alles is altijd belangrijker dan ik, dus het is heel wat voor mij om te beginnen. Bedankt voor deze uitdaging. Het ziet er allemaal tof uit. Ik merk nu al dat ik wat spieren heb aangespannen die erg belangrijk zijn voor mijn houding en hoofdpijn.

Afton

EFT sessie

De EFT sessie is een aanrader! Het heeft veel los gemaakt op een positieve manier. Ik voelde mij direct lichter en heb heerlijk geslapen die nacht.

Jel

EFT online groepssessie

Duidelijk en zorgzaam en als vanzelf reikt Yacintha 'het heft in eigen handen' aan. Vol vertrouwen ermee aan de slag en dan het lichaam voelen reageren. Ik hou ervan! Vooral ook omdat ik er zelf heerlijk voor mezelf mee aan de slag kan. Voor mij, naast het mediteren een waardevolle aanvulling. Dank je wel, Yacintha.

Erna

EFT online groepssessie

Wat een bijzondere ervaring was het om in een groepsessie van Yacintha mee te doen. Yacintha zorgt voor een veilige omgeving, geeft rustig en duidelijk aan wat er moet gebeuren en heeft oog voor iedereen in de groep. Ik kijk uit naar haar challenge en kan iedereen aanraden een kijkje in haar "keuken" te nemen.

P.v.O.

EFT groepssessie online

Je deed de EFT sessie zo natuurlijk en ontspannen. Alsof je dit al jaren doet. Heel fijne en ontspannen en veilige sfeer weet je te creëren, ook online.

F.W.

EFT groepssessie online

Yacintha is erg betrokken en legt haar vinger makkelijk op de zere plek. Het heeft me goede inzichten gegeven, deze online sessie.

J.T.

EFT groepssessie online

Yacintha heeft helder uitgelegd wat EFT is en wat het doet. Daarna hebben we het direct toegepast en voelde ik dat de energie ging stromen in mij. Het is een fijne en simpele techniek die ik vaker ga gebruiken.

B.V.

EFT groepssessie online

Yacintha heeft een fijne stem en er is een prettige sfeer tijdens de online EFT sessie. Heel fijn om hieraan deelgenomen te hebben.

P.H.

Online sessie EFT

Je doet dit zo natuurlijk alsof je al jaren EFT sessies doet, ook online. Wat een fijne sfeer.

Deelnemer

Inleiding Meditatie Workshop ROC

Ik ben blij verrast door de meditatie training van jou. Ik had er geen ervaring mee. Het bracht me een rustig gevoel.

Deelnemer

Inleiding Meditatie Workshop ROC

Ik had geen verwachting van de meditatie workshop, maar ik werd door de prettige en rustige begeleiding kalm en relaxt. Ik kwam er heel anders uit dan ik erin ging.

Deelnemer

Inleiding Meditatie Workshop ROC

Je hebt een fijne stem om naar te luisteren en wat ook fijn is dat “niks moet” bijvoorbeeld qua delen van gevoel. De olietjes zijn ook fantastisch en dat je deze gratis hebt uitgedeeld als sample is super. Ik wilde na een hectische 1e periode even in mijn eigen wereld zitten en ontspannen. Mijn eigen gedachten even laten gaan.

Deelnemers

Inleiding Meditatie Workshop ROC

Ik voelde me na de sessie rustig en relaxed. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren. Wat een fijne open sfeer. Ontspanning na een drukke periode.

Yirlanie

Groepstraject Eet bewust Leef bewust

Ik heb deel genomen aan een groepstraject bij Yacintha Food & Life Coach. Ontzettend leerzaam en heel veel aan gehad!! De manier hoe zij je vertelt leert en begeleidt is erg prettig en relaxed. Geen diëten maar als streven een gezondere lifestyle en voor wie dat nodig vindt wat kilo's eraf. Haar kennis is enorm van voeding tot hormonen etc. Zal iedereen die echt eens aan zichzelf wil werken Yacintha aanraden! Ik heb dit echt heel positief ervaren blij dat ik mezelf dit gegund heb! Dankjewel Yacinhtav oor de super begeleiding.

Netty Maasland, FZi Import

Producttest

FZi import export heeft Yacintha benaderd met de vraag of zij glutenvrij cassavemeel wilde testen,nieuw in ons assortiment. Yacintha reageerde ontzettend enthousiast op deze vraag. Het mailcontact verliep vlot en prettig, zij stelde veel vragen om een goed beeld te kunnen vormen, en de feedback op het product was goed onderbouwd. Zij schreef hier een blog over en postte verschillende dingen op Facebook/Instagram. Wanneer zich in de toekomst de mogelijkheid voordoet om meer samen te werken, zullen we daar zeker gebruik van maken!

Deelnemer workshop

Gezonde voeding en leefstijl

Door deze presentatie ben ik mij weer bewust wat gezonde en ongezonde voeding voor impact heeft op mijn gezondheid. Fijn dat je ons even met de neus op de feiten hebt gedrukt.

Gianfranco-Italian Market

Producttests en blog

Momenteel test Yacintha mijn glutenvrije Italiaanse diepvries producten (merk Glorioso) die ik aanbied op mijn site www.italianmarket.nl. Ze zijn nieuw, innovatief en nog niet bekend in de Nederlandse Markt. Om de kwaliteit optimaal te testen heeft Yacintha dat met plezier gedaan, maar ook kritisch naar het totaalplaatje gekeken. Dit wordt erg gewaardeerd, want we streven naar continu product-en procesverbetering. Ik zou het zo weer doen, zodra ik mijn assortiment uit ga breiden! Ga zo door en grazie mille!

Jacolien

Mindfulness sessie

Yacintha is een heel betrokken coach. Zij is een fijne persoonlijkheid die een luisterend oor biedt en met deskundigheid naar oplossingen zoekt. Niet iemand die zoals vele andere coaches binnen een uur een standaard script uit een boek afdraait, maar iemand die alle tijd voor je neemt en in alle rust zeer waardevolle oefeningen en tips meegeeft.

Jessica

Soundcloud meditaties

Ik vind het fijn te merken dat je zo snel, de tijd hebt genomen om me de meditaties te sturen, ik waardeer het erg. Alleen hierdoor voel ik al minder angst. Ik ben hierdoor al meer bewust naar het bewuste moment aan het toeleven en dat het goed gaat komen. Dus echt DIKKE dank je wel !!!

Marian

Life Coaching

Yacintha is een super fijne coach en ze heeft mij heel goed geholpen. Ze is iemand die aandachtig luistert en de juiste vragen weet te stellen. Hierdoor weet ze snel de juiste snaar te raken. Yacintha heeft mij vooral goed geholpen veel meer naar mijn intuïtie te luisteren. Ik zat altijd veel in mijn hoofd, maar nu kan ik veel beter naar mijn gevoel luisteren. Ik kan Yacintha iedereen aanbevelen.

Janneke

Life Coaching

Het coachingstraject bij Yacintha heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Ik zou het ook aan anderen aanraden. Yacintha luistert écht naar je, begrijpt de onderliggende boodschap en haakt hier op in. Ze geeft op een prettige manier advies vanuit haar eigen levenservaring. Yacintha is betrokken en straalt positieve energie uit. Dankzij het coachingstraject heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Restaurant de Smulhoeve

Bedrijfspresentatie "Omgaan met dieetwensen en Coeliakie"

Vorige week hebben wij een presentatie gehad van blogger en coach Yacintha Pex. Ook wel bekend onder de naam Zij van Glutenvrij. Het was informatief en ontspannen. De presentatie ging over glutenintolerantie en het verschil met glutensensitiviteit. Vooral de gastbeleving was een eye-opener. Het was een leerzame presentatie met veel praktische tips.

Docent Vakleer International Hotel & Managementschool

Gastles MBO "Omgaan met dieetwensen en Coeliakie"

Zij van Glutenvrij weet waar zij het over heeft als het gaat om allergenen en omgang met dieetwensen in de horeca

Docent Vakleer International Hotel & Managementschool

Gastles MBO "Omgaan met dieetwensen en Coeliakie"

De gastlessen zijn een goede verdieping en aanvulling op de bestaande lesstof, zeker gezien de ontwikkelingen van de kennis over allergenen.

Wil jij direct aan de slag met food of lifecoaching of beiden, of wilt u mijn zakelijke diensten afnemen? Kijk dan verder op de site.

Ben je klant bij mij geweest stuur me dan jouw review op en dan plaats ik deze hier bij de tevreden klanten testimonials.

Tevreden klanten testimonials