Freebies

Gratis glutenvrije coeliakie checklists

Gratis glutenvrije coeliakie checklists

Ik vind het leuk om dingen te maken en te bedenken waar jij echt wat aan hebt en die je waar en wanneer je wilt kunt gebruiken, helemaal gratis. Zo zet je zelf al een klein stapje op je nieuwe pad op weg naar de nieuwe gelukkige jij.

Ik maak bijvoorbeeld checklist om te leren omgaan met coeliakie en het glutenvrije dieet en leven. Ook deel ik hier mijn SoundCloud oefeningen voor meer mindfulness en meditatie.

Gratis downloads

Hier kun je de gratis complete checklist binder in PDF downloaden. Deze bevat 4 checklists en 2 kaartjes die ik eerder maakte en die los te downloaden waren. Handig voor op school, thuis, bij vriendjes, op vakantie of als je gaat bbq-en. Heel veel succes ermee.

Op de hoogte blijven als er nieuwe checklists worden toegevoegd? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Soundcloud oefeningen voor meer rust en ruimte in je hoofd

 

Vind je het lastig om rust te vinden in je drukke sociale leven. Met gezin, sport en een huishouden vergeet je als eerste om goed voor jezelf te zorgen. Je vindt op mijn SoundCloud korte oefeningen om te leren mediteren. Om even op adem te komen en te voelen wat er te voelen valt, hoef je niet lang stil te zitten. Al doe je het de eerste keren maar een paar minuten. Het is helemaal niet erg als je gedachten afdwalen. Het is de poging telt en daarom is mediteren altijd geslaagd.

Ik leer je met wat korte oefeningen de beginselen van het mediteren. Ook geschikt voor nuchtere drukke mensen die denken dat meditatie niet bij hun past!

De basisoefening vind je hieronder. Je leest meer over mijn manier van coachen op deze pagina.