Freebies

Gratis, van mij voor jou

Ik vind het leuk om dingen te maken en te bedenken waar jij echt wat aan hebt en die je waar en wanneer je wilt kunt gebruiken, helemaal gratis. Zo zet je zelf al een klein stapje op je nieuwe pad op weg naar de nieuwe gelukkige jij.

Hier komen nog veel meer gratis dingetjes van mij, zoals het E-book/E-course die ik dit jaar ga schrijven en nog veel meer Coeliakie checklists. De onderwerpen blijven nog even geheim.

Bovendien worden de Soundcloud meditaties regelmatig aangevuld met nieuwe opnames. Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, dan mis je niets. En ik beloof je nogmaals, ik spam niet!

Coeliakie checklist

Deze checklist vormt de basis van alle volgende die nog gaan komen. Kort en bondig met afvinklijstjes en de punten waar het het meest fout gaat. Handig voor een feestje, familiediner, het kinderdagverblijf, de overblijf of een logeerpartijtje van je kind.

Uit je hoofd in je lijf

Vind je het lastig om rust te vinden in je drukke sociale leven. Met gezin, sport en een huishouden vergeet je als eerste om goed voor jezelf te zorgen. Hier vind je korte oefeningen op Soundcloud om te leren mediteren. Je hoeft niet lang stil te zitten, als je dat lastig vindt in het begin. Je hoeft niet te zeggen dat mediteren je niet lukt, als je na 10 seconden alweer afdwaalt. Je doet de poging en dat is wat telt.

Ik leer je met wat korte oefeningen de beginselen van het mediteren. Ook geschikt voor nuchtere drukke mensen die denken dat meditatie niet bij hun past!

De basisoefening vind je hier.

Wil je er meer, klik dan op de button en vertel me welke oefeningen je wilt ontvangen.

  • Visualisatie
  • Loslaten
  • Omgaan met angst
  • Focus
Wil je de nieuwsbrief ontvangen?