BGN coach gewichtsbegeleiding

BGN coach voor gewichtsbegeleiding

BGN gewichtsconsulent voedingscoach Den Haag

Advies op maat en persoonlijke begeleiding

Ben jij op zoek naar een BGN voedingscoach voor gewichtsbegeleiding, omdat de vitaliteit ontbreekt in je leven of omdat je wat kilo’s te veel hebt. Heb je overgewicht of heb je vaak drang naar zoet, vet of zout? Zit je vastgeroest aan je bank of ben je Netflix verslaafd? Misschien heb jij last van emo-eten of late night snacken? Dan heb ik het juiste traject voor jou. Jij bent de eigenaar van je lichaam en de enige die er goed voor kan zorgen. Dat is belangrijk, want er is maar een jij! Ik ben BGN voedingscoach in Den Haag/Leidschenveen en begeleid je graag met een gezond eet- en beweegpatroon. Niet door heftig te lijnen, maar door kleine aanpassingen in je dagelijkse voeding.

Wil je weer in je bikini of je lievelingsbroek?

Als voedingsdeskundige en voedingscoach begeleid ik je naar een gezond gewicht. Ben je te licht of wil je je gezonde gewicht behouden, ook dan kan ik je begeleiden met gezonde schema’s en het maken van de juiste keuze. Samen kijken we naar je eet- en beweegpatroon en hoe dat beter kan. Omdat ik BGN voedingscoach ben, wordt je traject mogelijk vergoed door jouw zorgverzekeraar. Check hiervoor de site van je eigen zorgverzekering of check de link onderaan de pagina.

Smart doelen stellen

Heb je weerstand tegen het wegen en meten, ook dan kan ik je helpen! Je kunt namelijk ook zeggen: Ik wil weer in mijn lievelingsbroek passen (als dat ook echt haalbaar is)! Om dit te bereiken stellen we jouw coachdoel op met de SMART methode. Dit zijn haalbare en realiseerbare doelen, eventueel opgeknipt in kleine subdoelen verspreid over een langere periode. Wil je weten welke trajecten ik als BGN voedingscoach voor gewichtsbegeleiding ik aanbied, lees dan snel verder.

Eet Bewust Leef Bewust traject

Dit traject omvat 6 sessies, met een uitgebreide intake met meten en wegen. Na de intake krijg je advies op maat. Per sessie kijken we naar de verschillende eetmomenten op een dag. Ook kijken we waar voor jou de uitdagingen en de moeilijke momenten liggen. Waarom pak je die zak chips? Zit er misschien meer achter die verkeerde keuze? Ik geef je de tips en adviezen om duurzaam je eetpatroon te veranderen, maar de verandering komt uit jou. Aan het eind van het traject word je weer gewogen en gemeten en kijken we of je je doel behaald hebt. Na het traject heb je de tools in handen om het heft in eigen handen te nemen en je gezonde eetpatroon en leefstijl te behouden. Je kunt je voor dit traject aanmelden via het contactformulier.

Kosten: 6 sessies incl. intake van 1,5 uur €275- incl. BTW.

Reclaim je gewicht traject

Iets minder uitgebreid traject met 3 sessies, waarvan een intake met meten en wegen, gevolgd door 2 vervolgsessies. Je krijgt na de intake een persoonlijk advies op maat en een dagmenu. Je kunt je hiervoor aanmelden via het contactformulier.

Kosten: 3 sessies incl. intake van 1,5 uur €180,00 incl. BTW.

Losse sessies:

Wil je een losse sessie boeken dan gelden de volgende tarieven:
Intake 1,5 uur: €92,50 incl. BTW.
Vervolgsessies 30 of 60 minuten: €35,00 of €65,00 incl. BTW.

Tussentijds meten en wegen: €22,50 incl BTW.

Check op de website van de BGN of jouw zorgverzekering het traject of sessie vergoedt. Meer informatie over de BGN vind je hier. Eerst nog even lezen hoe tevreden klanten terugkijken op hun traject? Dat kan hier. Of boek een gratis kennismaking via het Lichtpuntje.