BGN coach gewichtsbegeleiding

BGN coach voor gewichtsbegeleiding

BGN gewichtsconsulent voedingscoach Den Haag

Persoonlijke begeleiding van een BGN coach

Ben jij op zoek naar een BGN voedingscoach voor gewichtsbegeleiding, omdat de vitaliteit ontbreekt in je leven of omdat je wat kilo’s te veel hebt. Heb je overgewicht of heb je vaak drang naar zoet, vet of zout? Zit je vastgeroest aan je bank of ben je Netflix verslaafd? Misschien heb jij last van emo-eten of late night snacken? Dan heb ik het juiste traject voor jou. Jij bent namelijk de enige die goed voor jezelf kan zorgen. Dat is belangrijk, want er is maar een jij! Ik ben BGN voedingscoach in Den Haag/Leidschenveen en begeleid je graag met een gezond eet- en beweegpatroon. Niet door heftig te lijnen, maar door kleine aanpassingen in je dagelijkse voeding. En omdat ik zelf een darmziekte heb, weet ik als geen ander wat goede en gezonde voeding betekent voor een gezond en fijn lijf.

Is die bikini een haalbaar doel?

Als voedingsdeskundige en voedingscoach begeleid ik je naar een gezond gewicht. Samen kijken we naar je eet- en beweegpatroon en hoe dat beter kan en wat haalbaar en realistisch is. Omdat ik BGN voedingscoach ben, wordt je traject mogelijk vergoed door jouw zorgverzekeraar. Check hiervoor de site van je eigen zorgverzekering of check de link onderaan de pagina.

Smart doelen

Om het juiste gewicht te bereiken stellen we jouw coachdoel op met de SMART methode. Dit zijn haalbare en realiseerbare doelen, eventueel opgeknipt in kleine subdoelen verspreid over een langere periode. Wil je weten welke trajecten ik als BGN voedingscoach voor gewichtsbegeleiding ik aanbied, lees dan snel verder.

Traject Voed je Hormonen

Omdat ik in alle trajecten van afgelopen tijd merkte dat er veel vraag is naar begeleiding in de hormoonbalans, voeding en gewicht heb ik een speciaal traject bedacht voor vrouwen in alle levensfasen. Vooral tijdens de overgang of pre menopauze verandert er veel in je lichaam, maar ook na of tijdens een zwangerschap. Met de juiste voeding, het leren maken van je juiste keuze en aannemen van een gezonde levensstijl met voldoende rust en ontspanning breng je je hormoonhuishouding weer in balans.

Wat leer je

Het traject bestaat uit 6 sessies over voeding, bewustwording, kennis over hormonen en het effect op je eigen lichaam. Met een intake (1,5 uur) en vervolgsessies (30 minuten), leer je etiketten lezen, meer over macro’s en vitamines en de juiste samenstelling van jouw voeding. Indien nodig brengen we ook je beweging in kaart. Je leert dus je lijf kennen en voeden op een manier die past bij jou!

Kosten: €295,- (intake live, de rest kan online), vervolg traject 6 sessies € 190,- (online of live max 30 minuten)

Losse sessies:

Wil je een losse sessie boeken dan gelden de volgende tarieven:
Intake 1,5 uur: €92,50 incl. BTW. (meten en wegen)
Vervolgsessies 30 of 60 minuten: €35,00 of €65,00 incl. BTW. Tussentijds meten en wegen: €22,50 incl BTW.

Check op de website van de BGN of jouw zorgverzekering het traject of sessie vergoedt. Meer informatie over de BGN vind je hier. Eerst nog even lezen hoe tevreden klanten terugkijken op hun traject? Dat kan hier. Of boek een gratis kennismaking via het Lichtpuntje.