producttest glutenvrije paaseitjes Albert Heijn

Zij test glutenvrije paaseitjes van Albert Heijn

Een tijdje geleden alweer ontving ik van mijn vrienden van Albert Heijn een testpakket met paaseitjes en een Melto reep van Schär. Wil je weten hoe dat ging kijk dan op mijn Instagram account bij de hoogtepunten.  In dit blog lees je de producttest van de glutenvrije paaseitjes van Albert Heijn 2019. Ik heb ze niet direct getest, want het was en is nog lang geen Pasen, maar anders heb je straks niets meer aan dit blog. Alle eitjes hebben het glutenvrije logo van Albert Heijn.

Wit Framboos Cheesecake

Het gevaar met witte chocolade vind ik dat het vaak heel zoet is (en vet). Maar witte chocolade is eigenlijk wel mijn favoriet. Wist je dat witte choco eigenlijk geen chocolade is, maar alleen cacaoboter en geen cacao. Maar desalniettemin een heerlijke variant natuurlijk. Deze smaak is lekker verfrissend door de frambozensmaak. De cheesecake maakt het wat zoeter natuurlijk. Een heerlijk eitje, maar niet om in een keer een zakje leeg te eten, daar vind ik hem wat te zoet voor.

Melk Pecan Karamel Zeezout

Alles waar zeezout op staat en in zit is tegenwoordig booming en lekker en zo ook dit eitje. Ik ben er echt dol op, die zilte tegenhanger in die zoete smaak. Melkchocolade is van zichzelf ook zoeter dan pure chocolade, dus zeker met de karamel een welkome afwisseling. De pecan maakt het geheel nog een tikkie knapperiger. Lekker eitje…

Fruitige mix

Toen ik deze vorige week testte had ik een vreetkick omdat ik ongesteld was en ik moet nu heel diep nadenken over de smaken in dit zakje. Want sommige heb ik zonder pardon zo in mijn mond gepropt. Bij een ervan stopte ik even om te kijken welke het was. Meteen mijn favoriet…pure chocolade met sinaasappel-grapefruit vulling…ik was verkocht. Deze smaakten naar vroeger. En ik hou van de smaak van vroeger. Maar de melkchocolade met limoen-citroen vulling bracht mij in nog meer vervoering. Dan is er ook nog een melk variant met passievrucht vulling. Die vond ik een beetje chemisch. Maar dat kan ook liggen aan de hoeveelheid die ik al op had van de andere eitjes. De witte met bosvruchten was lekker fris door de frisse roze vulling.

Ruby paaseitjes

Ruby is robijn of rood en staat voor een speciale roze cacaosoort. Het heeft dus een natuurlijke kleur. Deze eitjes had ik van pure gekte ook al eens zelf gekocht, alleen al omdat ze er zo mooi uitzien. En dan zit er ook een fris bessensmaakje aan. Ik denk dat deze eitjes mijn favoriet zijn dit jaar. En door het gebruik van deze roze boon zitten er ook nog eens geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen in.

Noten mix

Eerlijk is eerlijk, niet mijn favoriete zakje en dat komt omdat hier de meeste eitjes een praliné vulling hebben. En dat heb ik mijn hele leven al geen feestje gevonden qua smaak. Mensen die dol zijn op zeebanket bijvoorbeeld of een hele Bonbonbloc in een keer de man maken, ik snap het niet, maar gelukkig ieder zijn ding, over smaak valt niet te twisten. Die met praliné vulling zijn met pistache, amandel- kokos, amandel-hazelnoot. Het eitje met de pecan-karamel vulling vond ik in dit zakje de lekkerste.

Wil je weten hoe ik de Melto van Schär vind, dat zie je later vandaag in mijn Insta stories. Ik denk zelf dat het een soort Kinderbueno is, maar dat zie je straks. Ik ben benieuwd welke eitjes jij het lekkerst vind. Voor nu hoop ik dat ik je met dit blog over de producttest van de glutenvrije paaseitjes van Albert Heijn heb geholpen de goede keuze te maken. Wil je meer weten over producttesten, check dan mijn website.

Ik heb deze eitjes vrijwillig getest, ik heb er geen beloning voor ontvangen, noch ben ik beïnvloed door de producent.

Laat een reactie achter